• Aydın27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI
04 Kasım 2019 Pazartesi 20:45

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Fen –Edebiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı, 31 Ekim 2019 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Magnesia Salonu’nda gerçekleşti

Edebiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı, 31 Ekim 2019 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Magnesia Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Aydın ve Prof. Dr. Ali Akyol, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kubilay Metin, Fakülte Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Şefik Erkurt ve Dr. Öğr. Üyesi Emre Erdan ile akademik ve idari personel katıldı.

Arş. Gör. Nurdan Akbulut’un program sunumunun ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren FakülteDekanı Prof. Dr. Kubilay Metin; fakültede 14 birimde lisans ve 10 birimindelisansüstü düzeydeeğitim verildiğini belirterek fakülte altyapısı, birimlerdeki öğrenci durumları, akademik personelin çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

“Türkiye’deki Üniversiteler arasında en çok atıf alan ilk 20 Öğretim Üyesinden8’i Fen Edebiyat Fakültesi’nden”

Dekan Prof. Dr. Kubilay Metinkonuşmasında;fakülte öğretim üyelerinin akademik çalışmalardaki başarılarına dikkat çekerek, Google Scholar’dan alınan verilere göre Türkiye’deki üniversiteler arasında en çok atıf alan ilk 20 akademik personelin 8 tanesinin Fen Edebiyat Fakültesi bünyesindegörev yapan öğretim üyeleri olduğunu belirtti.

Fakültenin altyapı, laboratuvar ve akademik kadro ile ilgili sorunlarının giderileceğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, kısa zamanda atılacak adımlarla Üniversitemizin daha huzurlu bir ortama kavuşacağını ve bunun akademik başarının arttırılmasında önemli olduğunu vurguladı.

Öğretim elemanlarının görüş ve önerileri ile devam eden toplantı, Rektörümüz Prof. Dr. Selçuk Aldemir’in fakültede en çok atıf alan hocalara Teşekkür Belgelerinivermesi ile son buldu.

sablon-(7)-030.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 585 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim