• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FUAT ÖNDEŞ’TEN BERAT KANDİLİ MESAJI
18 Nisan 2019 Perşembe 17:42

FUAT ÖNDEŞ’TEN BERAT KANDİLİ MESAJI

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, günahlardan arınma, merhamet isteme ve Yüce Allah’ın kullarını affettiği gece olan Berat Kandili dolasıyla bir mesaj yayınladı.

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, günahlardan arınma, merhamet isteme ve Yüce Allah’ın kullarını affettiği gece olan Berat Kandili dolasıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Öndeş mesajında; “Berat kelimesi; kurtulmak, suçlu olmamak, aklanmak, temizlenmek demektir. Müslümanların, Yüce Allah’ın bağışlamasıyla günahlardan arınmayı umdukları kutlu bir zaman dilimi olan ayrıca on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan Ayı'nın da müjdecisi olan Berat Kandili, inananlara kulluk bilinci ve hesap verme şuuruyla suç ve yanlışlardan kaçınmaları, Yüce Allah'ın sonsuz rahmet ve merhametine sığınmaları gerektiğini bir kere daha hatırlatmaktadır. Kur’an ayı olarak da kabul edilen rahmet ve mağfiret mevsimi olan bu geceyi idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle; Germencik halkının ve bütün İslâm aleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insanlık aleminin barış ve huzuruna vesile olmasını diliyorum ”dedi.

fuat-ondes.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 939 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim