• Aydın11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GERMENCİK BELEDİYE MECLİSİNDEN ENGELLİLERE YÖNELİK ANLAMLI KARAR
06 Şubat 2021 Cumartesi 19:30

GERMENCİK BELEDİYE MECLİSİNDEN ENGELLİLERE YÖNELİK ANLAMLI KARAR

Germencik Belediye Meclisi örnek bir karara daha imza atarak Türkiye Sakatlar Derneği ile protokol imzaladı.

Germencik Belediye Meclisi örnek bir karara daha imza atarak Türkiye Sakatlar Derneği ile protokol imzaladı.

Germencik Belediye Meclisinde gündem maddeleri arasında yer alan Türkiye Sakatlar Derneği Aydın Şubesi ile protokol yapılması hususu meclis üyelerince oy birliğiyle kabul edildi. Protokol çerçevesinde ilçenin çeşitli noktalarına giysi kumbaraları koyulacak. Kumbaralara, vatandaşlarca bağışlanacak olan giyim eşyası, çanta, ayakkabı vb. gibi malzemelerden kullanılacak durumda olanlar ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilecek, kullanılmayacak durumda olanlar ise geri dönüşüme sokularak elde edilecek gelir, Türkiye Sakat Derneği Aydın Şubesi’nce engellilere yönelik kullanılacak. Sosyal belediyecilik anlamında önemli proje ve çalışmalara hayat veren Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, projenin özellikle engellilere yönelik katkı anlamında  önemli bir adım olduğunu ifade ederek, meclis üyeleri ve Türkiye sakatlar Derneği’ne teşekkür etti.

“ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZI SOSYAL HAYATA KAZANDIRMAK, OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ POZİTİF AYRIMCILIĞI SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK”

“Germencik Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamında çalışmalar yapıyor, vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek için faaliyetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bu doğrultuda engelli vatandaşlarımızın engelleri aşabilmesi, sosyal hayata tam entegre olabilmesi en büyük idealimiz ve hedefimizdir. Bu anlamda belediyemiz ve Türkiye Sakatlar Derneği arasında imzalanan protokolden dolayı büyük bir memnuniyet içerisindeyim. Elde edilecek gelirle bir engelli vatandaşımızın ihtiyacını bile karşılamak büyük bir getiridir. Emeği geçen kıymetli meclis üyelerimize teşekkür ediyor, Türkiye Sakatlar Derneği’ne çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

fotograf-(2).jpeg

Bu haber toplam 402 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim