• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GERMENCİK BELEDİYESİ'NDEN GAZİ ASKERE ZİYARETİ
04 Ocak 2017 Çarşamba 17:47

GERMENCİK BELEDİYESİ'NDEN GAZİ ASKERE ZİYARETİ

Germencik Belediyesi Başkan Vekili Turgut Gökçen ve Germencik, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Toy Gazi Komando Er Sami Güler'i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

GERMENCİK BELEDİYESİ'NDEN GAZİ ASKERE ZİYARETİ

Germencik Belediyesi Başkan Vekili Turgut Gökçen ve Germencik, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Toy Kayseri'deki hain terör saldırısında sol gözünü kaybeden Gazi Komando Er Sami Güler'i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette Germencik Belediyesi Başkan Vekili Turgut Gökçen ve  Başkan Yardımcısı Adem Toy katıldı. Germencik Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Toy; Allah sizlerden razı olsun, sizin gibi gençler sayesinde tehditler engelleniyor. Yoksa Türkiye'nin üzerindeki tehdit, şu anki görünenden çok daha fazladır. “ dedi.

“TERÖRÜN AMACI ÜLKEMİZDE KAOS YARATMAK”

Terörün arkasında duran alçakların 1400' lü yıllardan beri kuyruk acısı var. Terörün amacı ülkemizde kaos yaratmak. Bize düşen sağduyulu olmak ve birlik ve beraberlik içinde vatanımıza sahip çıkmaktır. “ dedi.

“ÜLKEMİZ DÜNYANIN EN GÜZEL COĞRAFYASIDIR” Ülkemiz dünyanın en güzel coğrafyasıdır ve burada oturmanın da bir bedeli var. Biz o bedeli ödüyoruz, Biri gözüyle, bacağıyla, diğeri hayatıyla ödüyor. Biz ömrümüz boyunca bu bedeli ödeyeceğiz, Bu topraklarda oturmanın bedeli ağır. Ama yıldıramadılar, her düştüğümüz durumdan güçlenerek çıkıyoruz buna da deliriyorlar. Çünkü dünyada bizim gibi bir örnek bir ülke yok. Hainler şimdi  konsept değiştirerek bize saldırıyorlar. Adımız Türk oldukça ve bu ülke de yaşadıkça daha çok bedel ödetmeye çalışacaklar. Ama bilsinler ki biz Türk milletine bunlar tesir etmez. Biz vatan için ölmeyi şeref sayan asil bir milletiz. Dünya durdukça biz burada var olmaya devam edeceğiz. ” ifadelerini kullandı. 

AydınÖzel

img_2744.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1099 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim