• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Germencik Esnaf Odası Başkanı Açıklama
14 Nisan 2020 Salı 22:44

Germencik Esnaf Odası Başkanı Açıklama

Ülkemizde yaşanan ekonomik zorluklara karşı, küçük esnaf olarak direnmeye çalışırken, son olarak koronovirüs nedeniyle daha da zor duruma düştük.

Ülkemizde yaşanan ekonomik zorluklara karşı, küçük esnaf olarak direnmeye çalışırken, son olarak koronovirüs nedeniyle daha da zor duruma düştük. İlçemizde yüzlerce esnaf arkadaşımız kepenk kapattı. Dükkanı açık olan arkadaşlarımızda günü kurtaramadan evine dönüyor. Sadece esnafımız değil, esnafın yanında çalışan kişilerde çok mağdur oldu. Günlük kazancıyla geçinen yüzlerce kişi yaklaşık 1 aydır para kazanamıyor. Bunun ne demek olduğunu, vatandaşın derdiyle dertlenenler bilir. Bu insanların temel ihtiyaçları var. Bunların karşılanması hususunda Başkanımız Özlem Çerçioğlu, bizleri unutmadı. Mağduriyetlerimizin giderilmesi için yardımlarda bulunuyor.

Sosyal yardımların dışında açık olan dükkanlarımızın dezenfekte edilmesinde de bizlere çok yardımcı olundu. Sokaklarımız yıkanıyor, duraklarımız dezenfekte ediliyor. Germencik esnafı olarak, özverili ve yürekten yaptığı çalışmalarından dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyoruz.

                                                                                                                 Ayhan OĞUZ

                                                                            GERMENCİK ESNAF ODASI BAŞKANI

Bu haber toplam 531 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim