• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GERMENCİK KENT MEYDANINDA YAPIMI TAMAMLANAN ŞADIRVAN GÖZ KAMAŞTIRIYOR
13 Temmuz 2017 Perşembe 09:49

GERMENCİK KENT MEYDANINDA YAPIMI TAMAMLANAN ŞADIRVAN GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Germencik Belediyesi Kent Meydanında gerçekleştirdiği Kent Meydanı projesinin sonrasında Merkez Çarşı Sarı Hatun Camii önünde bulunan alana da şadırvan yaparak meydan projesinde son dokunuşları yapıyor. Yapımı tamamlanan şadırvan için camii cemaati Başkan

 

       Germencik Belediyesi Kent Meydanında gerçekleştirdiği Kent Meydanı projesinin sonrasında Merkez Çarşı Sarı Hatun Camii önünde bulunan alana da şadırvan yaparak meydan projesinde son dokunuşları yapıyor. Yapımı tamamlanan şadırvan için camii cemaati Başkan AKIN’a memnuniyetini dile getirdi.

        Germencik Kent Meydanında büyük eksikliği hissedilen şadırvan Germencik Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Merkez Çarşı Sarı Hatun Camii müezzini Bekir SARI “ Germencik Belediyesi tarafından camii çevresinde yapılan düzenleme ve yapımı tamamlanan şadırvan cemaatimiz tarafından çok beğeniliyor. Büyük eksiklik olarak düşündüğümüz şadırvan ve yapılan bu güzel çalışmalardan dolayı cemaatimiz adına emeği geçenlere ve Belediye Başkanımız Ümmet AKIN’a teşekkür ediyorum” dedi.

        Germencik Belediye Başkanı Ümmet AKIN “Kısa sürede Germencik Kent meydanında gerçekleştirdiğimiz çalışmaların artık sonuna geliyoruz. Atılan ilk adım ile Belediyemiz yeni hizmet binasında Germencikli Vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Daha sonra herkesin merakla beklediği Kent Meydanı projemizi hayata geçirmek adına büyük adımlar attık. Ekibimiz kısa sürede elinden geleni yaparak üzerine düşeni yaptı. Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan ve Büyük Germencik sloganı ile çıktığımız yolda projelerimizi hayata geçirmek bizleri mutlu ediyor. Germencik Belediye hizmet binası, Çarıklar İmam Lojmanı ve Okuma Evi, Türk Kültür Evi projelerimiz ile Selçuklu mimarisini Germencik’te görme imkanımız oldu. Yine Kent meydanında bulunan ve 1912 yılında yapılan Merkez Çarşı Sarı Hatun Camii’mizin önünde çevre düzenlemesini geçtiğimiz günlerde bitirdiğimiz şadırvan ile tamamladık. Büyük Germencik için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1494 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim