• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Germencik'te Çetinler Şubesi Açıldı
21 Haziran 2017 Çarşamba 19:58

Germencik'te Çetinler Şubesi Açıldı

Aydın’da ‘’Yüzde 100 Aydınlı, yüzde 100 yerli sermaye’’ sloganıyla hizmet veren ve toptan fiyatına perakende satış yapan Çetinler Market’in 17’nci şubesi Germencik’te dualarla açıldı.

Aydın’da ‘’Yüzde 100 Aydınlı, yüzde 100 yerli sermaye’’ sloganıyla hizmet veren ve toptan fiyatına perakende satış yapan Çetinler Market’in 17’nci şubesi Germencik’te dualarla açıldı.

Çetinler marketler zincirinin 17. Şubesinin açılışına; Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN, Germencik Belediye Başkanı Ümmet AKIN, Çetinler Market Sahibi Hakan ÇETİN ve çok sayıda davetli katıldı.

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN’in Konuşmasından Satır Başları…

Hakan ÜLKEN : Bu Açılışlar Bizim İçin Düğündür

Çok kıymetli Belediye Başkanım, Çetinler ailesinin birbirinden kıymetli çalışanları ve değerli hemşerilerimiz hepinizi en derin saygılarımla selamlıyorum. Bugün bin aydan hayırlı bir geceyi geride bırakacağız ve bu gün içinde Çetinler ailesi hayırlı bir işe el attılar. Bu açılışlar bizim için düğün anlamındadır.

Hakan ÜLKEN : İnsanın En Hayırlısı İnsana Hayırlı Olandır

Bizim bir üyemizin işini genişletip bir şube daha açması Aydın’a bir nebze daha fazla hizmet etmesi demektir. Ticaret para kazanmak içindir ancak parayı kazanırken o parayı hakça paylaşabilen, hakça paylaşırken yanında çalışan insanlara onların çocuklarına eşlerine rızık götürmelerine vesile olan aynı zamanda hem iline hem de ülke ekonomisine katkı koyan bir birey hayırların en güzelini işliyordur. Çünkü insanın en hayırlısı insana hayırlı olandır.

Hakan ÜLKEN :  Aydınlı Olan Bir Üyemizin Bizde Bir Nebze Olsun Farkı Var

Çetinler Market de bizim üyelerimizden biri. Tüm üyelerimize adil mesafedeyiz ama Çetinler Market bizim Aydınlı üyemiz. Aydınlı olan bir üyemizin bizde bir nebze olsun farkı var. Her açılışta bulunmaya çalışıyoruz ve Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin.

Hakan ÜLKEN :  Bu Ülkede Yatırım ve İş Yapmanın Zorluklarını Hepimiz Görüyoruz

Bu ülkede yatırım ve iş yapmanın zorluklarını hepimiz görüyoruz. Bu zorluklara rağmen tüm özel sektör olarak devletimizle el ele sonuna kadar istihdamı arttırmaya, iş yapmaya, vergi ödemeye ve ilimizi kalkındırmaya devam edeceğiz. Katılım gerçekleştiren mahalle sakinlerimize ve tüm Aydınımıza hayırlı olması dileklerimle daha nicelerinin açılmasını temenni ederek hepinize saygılarımı sunuyorum. Sağ olun, var olun.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet AKIN’ın Konuşmasından Satır Başları…

Ümmet AKIN : Değerli Hemşerilerim

Çok değerli Aydın Ticaret Odası Başkanımız İlçemize geldiğiniz için teşekkür ederiz. Kıymetli misafirler değerli konuklar, Hakan kardeşimiz Çetinler marketler zincirinin 17. Halkası olan Germencik şubesini açıyorlar. Ben yakinen kendilerini tanıyorum ve başarılı bir arkadaşımızdır, kendisini ispatlamış bir arkadaşımızdır. Dolayısıyla Germencik’te de bu şubeyi açması yerli bir esnafımız olması bizim için çok önemlidir. Ben kendisini ve ailesini bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum.

Ümmet AKIN : Yerli Ürünlerimizi Desteklememiz Lazım

Biz Germencikliler olarak yerli ürünlerimizi, yerli firmalarımızı desteklememiz lazım ve bu yüzden bu gün bu açılış ile birlikte hepimiz bol bol alışverişimizi yapalım. Sürdürülebilirlik önemlidir ve fiyatlar uygun olduğu sürece hemşerilerimiz alışverişlerini yapacaklardır. Ben tüm Germencik adına teşekkür ediyorum şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Çetinler Market Bölge Sorumlusu Osman ÇETİN’in Konuşmasından Satır Başları…

Osman ÇETİN : Hizmet Halkamızın 17. Şubesini Germencik’e Kavuşturduk

Hizmet halkamızın 17.si Germencik şubemizin açılışına hoş geldiniz. Arzumuz Aydınımızın her ilçesinde bir Çetinler market açmaktır. Bu gün burada Germencik şubemizi açıyoruz, Allah nasip ederse ileriki günlerde diğer ilçelerimizde de açmayı hedefliyoruz.

Osman ÇETİN : Yerel bir Firmayız ve Yerli Ürünleri Sunmayı Tercih Ediyoruz

Biz yerel bir firmayız, yerli ürünleri müşterilerimize sunmayı tercih ediyoruz. Germencik Halkına layık olmak için çalışacağımıza da söz veriyoruz. Saygılarımla teşekkür ederim.

Haber/ Fotoğraf : Mehmet ŞİMŞEK

_dsc2128.jpg_dsc2134.jpg_dsc2141.jpg_dsc2149.jpg_dsc2150.jpg_dsc2153.jpg_dsc2073.jpg_dsc2078.jpg_dsc2095.jpg_dsc2100.jpg_dsc2106.jpg_dsc2113-001.jpg_dsc2128-001.jpg_dsc2179-001.jpg_dsc2195.jpg_dsc2066.jpg_dsc2068.jpg_dsc2184.jpg_dsc2187.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2670 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim