• Aydın13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gürşat Kale; Verdiğimiz Sözü Yerine Getirdik
09 Ekim 2018 Salı 12:42

Gürşat Kale; Verdiğimiz Sözü Yerine Getirdik

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelinde yapımı devam eden çocuk oyun parkları ile sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelinde yapımı devam eden çocuk oyun parkları ile sosyal tesislerde incelemelerde bulundu. 

Fen İşleri Müdürü Özlem Koyun’dan yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler de alan Başkan Kale; “İlçemiz her geçen gün gelişip büyümektedir. Bu gelişmeye orantılı olarak da nüfusumuz da hızla artmaktadır. İncirliova Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yükselen binaların arasında sıkışıp kalmaması için büyük çaba sarf ediyoruz.  Bugüne kadar Hacıaliobası, Erbeyli, Sınırteke ve Sandıklı Mahallemize birer adet sosyal tesis inşa ederken ilçemiz genelinde ise 24 adet çocuk oyun parkının yapımını tamamladık. Şuan, İstiklal, Gerenkova, Sınırteke, Kurtuluş ve Hürriyet Mahallelerimizdeki sosyal tesislerimizin yapımı devam etmektedir. İnşallah yılsonu itibariyle bu tesislerimizi de bitirerek halkımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca, Karabağ ve Şirindere mahallelerimize de birer adet çocuk oyun parkı ve sosyal tesis inşa etmek için projemizi hazırladık. Önümüzdeki ay bu iki tesisimizin de yapımını başlatacağız. Yeni tesisler inşa etmekle birlikte ilçe genelinde bulunan kullanıma elverişli olmayan tüm çocuk oyun parklarımızda modernizasyon çalışmalarını da gerçekleştiriyoruz. İnşallah 60 aylık görev süremizin sonunda ilçemiz genelinde 28 adet çocuk oyun parkı ile 10 adet sosyal tesisimiz tamamlayarak halkımızın hizmetinde sunacağız.  Böylece 2014 yılında halkımıza verdiğimiz her mahallemize birer adet çocuk oyun parkı kazandıracağız sözümüzü de yerine getirmiş olduk” dedi.

Haber : Merve GÜLMEZ

_dsc2756.jpg_dsc2781-001.jpg_dsc2786.jpg_dsc7973.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 842 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim