• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÜVERCİN MASA'YLA  BÜYÜKŞEHİR  BELEDİYESİ İLGİLENECEK
19 Kasım 2019 Salı 14:16

GÜVERCİN MASA'YLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLGİLENECEK

Büyükşehir belediyeleri ile ilçe belediyeleri arasında yetki ve sorumluluk alanında yaşanan sorun Kuşadası’nda Güvercin Masa aracılığıyla çözüme kavuştu.

Büyükşehir belediyeleri ile ilçe belediyeleri arasında yetki ve sorumluluk alanında yaşanan sorun Kuşadası’nda Güvercin Masa aracılığıyla çözüme kavuştu. Kuşadası Belediyesi’nin iletişim merkezi olan Güvercin Masa, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yetki alanında bulunan konularla ilgili yapılan başvuruları da alarak ilgili birimlere iletiyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi arasında kurulan sağlıklı iletişim sayesinde sorunların çözümü hızlanırken vatandaşlar uygulamadan son derece memnun olduklarını belirtiyor.

 

Kuşadası’nda Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyesi ayrımı ortadan kalktı. Kuşadası Belediyesi’nin başvuru ve iletişim merkezi olarak hizmet veren ve vatandaşlarla Kuşadası Belediyesi’nin birimleri arasında köprü görevi gören Güvercin Masa, artık Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluk alanında bulunan konularla ilgili başvuruları da alıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan konular ile ilgili vatandaşlardan gelen talepler, Güvercin Masa aracılığıyla Büyükşehir Belediyesi’nin halkla ilişkiler birimine iletiliyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne iletilen taleplerin takibi yapılıyor ve vatandaşlar yine Güvercin Masa aracılığıyla bilgilendiriliyor. Aynı biçimde Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan ancak Kuşadası Belediyesi’nin yetki ve sorumluluk alanında bulunan başvurular da Güvercin Masa’ya iletiliyor. Yeni dönemde temizlik, fen işleri, park ve bahçeler gibi başlıca alanlarda iş birliği yaparak, koordineli çalışan Kuşadası ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yeni sistemle vatandaşa hizmet noktasında çalışmalarını her alanda ortaklaştırıyor.

 

“DAHA GÜZEL BİR KUŞADASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, hedeflerinin daha çağdaş, modern ve marka bir kent yaratmak olduğunu belirterek, vatandaşa hizmette en iyiyi yapmak için çalıştıklarını ifade etti. Başkan Ömer Günel, "Yeni dönemde Büyükşehir Belediyemizle güçlü iş birliklerimiz sürecek. Her alanda koordineli çalışıyoruz. En iyiyi, en doğruyu hep birlikte yaparak, ilçemize, yurttaşımıza sorunların çözüldüğü, güzel ve daha yaşanabilir bir Kuşadası yaratmayı hedefliyoruz. Seçim sürecinde ve göreve geldiğimiz ilk günlerde hemşehrilerimize verdiğimiz bir söz vardı. Kuşadası’nda hiçbir hemşehrimiz karşılaştığı sıkıntılarda büyükşehir–ilçe belediyesi sorumluluk sahası problemi ile karşılaşmayacak demiştik. Güvercin Masa koordinasyon ekibimiz ile bu sorunu ortadan kaldırdık. İster büyükşehirin, ister ilçe belediyemizin sorumluluğunda olsun vatandaşların sorunları ile direkt biz muhatabız. Biz vatandaşımızın yüzündeki gülümsemeye talip olduk ” dedi. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 975 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim