• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakan ÜLKEN :  Bu Ülkede Yatırım ve İş Yapmanın Zorluklarını Hepimiz Görüyoruz
08 Nisan 2017 Cumartesi 18:08

Hakan ÜLKEN : Bu Ülkede Yatırım ve İş Yapmanın Zorluklarını Hepimiz Görüyoruz

Aydın’da ‘’Yüzde 100 Aydınlı, yüzde 100 yerli sermaye’’ sloganıyla hizmet veren ve toptan fiyatına perakende satış yapan Çetinler Market’in 16’ncı şubesi dualarla açıldı.

Aydın’da ‘’Yüzde 100 Aydınlı, yüzde 100 yerli sermaye’’ sloganıyla hizmet veren ve toptan fiyatına perakende satış yapan Çetinler Market’in 16’ncı şubesi dualarla açıldı.

Aydın ve ilçelerinde ucuz ve kaliteli ürünleri halkla buluşturan Çetinler Market, bir yeni marketi daha Aydınlıların hizmetine sundu. Efeler İlçesi Veysipaşa Mahallesi Batı Gazi Bulvarı’nda hizmete giren Çetin Market’in Zincirlihan Şubesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa; MHP Aydın eski Milletvekili Recep TANER, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet AYDIN, Çetinler Market Sahibi Hakan ÇETİN ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta ilk konuşmayı yapan Çetinler Market Bölge Sorumlusu Osman ÇETİN’in Konuşmasından Satır Başları…

Osman ÇETİN : 16. Mağazamızın Açılışına Hoş Geldiniz

Herkese iyi günler diliyorum. Çetinler ailesi adına 16. Mağazamızın açılışına hoş geldiniz. Biz 1972 yılında Çetinler Gıda ve 3013 yılından bu güne Çetinler Market olarak Aydınımızın güzel insanlarına güler yüzle tatlı dille; kaliteli, çoğunluğu yerli ürünlerimizi sunmakta İl ve İlçe merkezlerinde hizmet vermeye devam ediyoruz. Rabbim utandırmasın.

Osman ÇETİN : Aydın Halkına Hizmet Etmeyi Seviyoruz

Bu gün burada 16. Mağazamızı açıyoruz. Siz değerli Aydın halkımızın destekleriyle buraya kadar geldik. Arzumuz Aydınımızın her mahalle ve köşesinde Çetinler Market açmak. Çünkü biz Aydınlıyız. Aydın halkına hizmet etmeyi seviyoruz. Bizi tercih ettikleri için tüm Aydın halkına siz değerli basın mensupları vasıtasıyla teşekkür ederiz. En güzel şekilde layık olacağımıza da söz veriyoruz. Teşekkür ederim

MHP Aydın Eski Milletvekili Recep TANER’in Konuşmasından Satır Başları…

Recep TANER : İnşallah 116. Şubelere Ulaşır

Arkadaşımızın da bahsettiği gibi yerli olması bizim için çok önemlidir. Çünkü biz Aydınlıyız. Bu gün burada açılan 16. Şube inşallah 116. Şubelere ulaşır, temennimiz bu yönde ve bu gün açılan bu marketin Çetinler ailesine, çalışanlarına ve Aydınlı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN’in Konuşmasından Satır Başları…

Hakan ÜLKEN : İnsanın En Hayırlısı İnsana Hayırlı Olandır

Bizim bir üyemizin işini genişletip bir şube daha açması Aydın’a bir nebze daha fazla hizmet etmesi demektir. Ticaret para kazanmak içindir ancak parayı kazanırken o parayı hakça paylaşabilen, hakça paylaşırken yanında çalışan insanlara onların çocuklarına eşlerine rızık götürmelerine vesile olan aynı zamanda hem iline hem de ülke ekonomisine katkı koyan bir birey hayırların en güzelini işliyordur. Çünkü insanın en hayırlısı insana hayırlı olandır.

Hakan ÜLKEN :  Aydınlı Olan Bir Üyemizin Bizde Bir Nebze Olsun Farkı Var

Çetinler Market de bizim üyelerimizden biri. Tüm üyelerimize adil mesafedeyiz ama Çetinler Market bizim Aydınlı üyemiz. Aydınlı olan bir üyemizin bizde bir nebze olsun farkı var. Her açılışta bulunmaya çalışıyoruz ve Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin.

Hakan ÜLKEN :  Bu Ülkede Yatırım ve İş Yapmanın Zorluklarını Hepimiz Görüyoruz

Bu ülkede yatırım ve iş yapmanın zorluklarını hepimiz görüyoruz. Bu zorluklara rağmen tüm özel sektör olarak devletimizle el ele sonuna kadar istihdamı arttırmaya, iş yapmaya, vergi ödemeye ve ilimizi kalkındırmaya devam edeceğiz. Katılım gerçekleştiren mahalle sakinlerimize ve tüm Aydınımıza hayırlı olması dileklerimle daha nicelerinin açılmasını temenni ederek hepinize saygılarımı sunuyorum. Sağ olun, var olun.

Haber/ Fotoğraf : Mehmet ŞİMŞEK

_dsc3505.jpg_dsc3506.jpg_dsc3508.jpg_dsc3511.jpg_dsc3530.jpg_dsc3520.jpg_dsc3532.jpg_dsc3536.jpg_dsc3548.jpg_dsc3560.jpg_dsc3523.jpg_dsc3566.jpg_dsc3575-001.jpg_dsc3578.jpg_dsc3582.jpg_dsc3585.jpg_dsc3556.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4098 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim