• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haluk ALICIK O AN Photography Stüdyosunun Açılışını Yaptı
24 Ocak 2017 Salı 18:04

Haluk ALICIK O AN Photography Stüdyosunun Açılışını Yaptı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Altıntaş Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi PTT alt sokağında hizmet verecek O AN Photography stüdyosunun açılışını yaptı.

Nazilli’de Altıntaş Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi PTT alt sokağında ‘o anı yakalamak bizim işimiz’ sloganı ile faaliyetine başlayan O AN Photography stüdyosunun açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ticaret Odası Başkanı Nuri Aslan, Nazilli AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Satılmış ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde açılışa katılan davetliler ve vatandaşa lokma ikramında bulunuldu. Düğün, nişan, sünnet, model çekimleri, ürün katalog çekimleri ile hizmet verecek olan O AN Photography sahibi Rasim Agan ve profesyonel ekibi 4 K video çekimi ile Nazilli’de farklı bakış açısıyla alanlarında fark oluşturacaklarını ifade ederek “O anı yakalamak bizim işimiz” diye konuştular..

Okunan dualar eşliğinde işyerinin açılış kurdelesini kesen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; yeni bir iş yeri açılışında beraber olmanın mutluluğunu yaşadığını, bu işyerinin de, sahibine ve Nazilli’ye hayırlı olmasını diledi. Nazilli’nin ekonomisinin her geçen gün daha da ileriye doğru gittiğini ve daha da modernleştiğini söyleyen Başkan Alcık; “Belediye başkanı olarak fırsatım oldukça iş yerlerinin açılışlarında işyeri sahiplerinin yanlarında olmaya çalışıyorum. Bu özel ve güzel günlerini paylaşarak bir nebze de olsun destek çıkarak elimizden geleni yapıyoruz. Bu genç arkadaşımız açtığı iş yeri ile en azından yanında çalıştıracağı 2-3 kişinin ekmek kapısı olacak, yaptığı güzel işlerle hem kendi kazanacak hem de Nazilli ekonomisine katkı sağlayacak. Bende bu genç arkadaşımıza iş ve aş derdine kendi çaplarında çare olmalarından dolayı tebrik ediyor başarılar diliyorum. Allah bol kazançlar versin” dedi.

AydınÖzel

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 987 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim