• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“HOŞ GELDİN BEBEK” ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
09 Ocak 2019 Çarşamba 16:30

“HOŞ GELDİN BEBEK” ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Kuşadası Belediyesi tarafından, ilçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan ailelere yönelik olarak yaşama geçirilen “Hoş Geldin Bebek” projesi devam ediyor. Kuşadası Belediyesi tarafından 2016 yılında başlatılan “Hoşgeldin Bebek” projesi kapsamında bugü

Kuşadası Belediyesi tarafından, ilçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan ailelere yönelik olarak yaşama geçirilen “Hoş Geldin Bebek” projesi devam ediyor. Kuşadası Belediyesi tarafından 2016 yılında başlatılan “Hoşgeldin Bebek” projesi kapsamında bugüne kadar 580 bebek ziyaret edildi.

Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından yeni çocuk sahibi olan ailelerin sevinçlerine ortak olmak amacıyla yaşama geçirilen “Hoş Geldin Bebek” ziyaretleri kapsamında üç yıl boyunca ziyaret edilen ailelere içerisinde biberon, bebek bezi, hastane çıkışı beşli set, ıslak mendil, şampuan, tırnak makası, ateş ölçer ve battaniye gibi yeni doğan bir bebeğin tüm ihtiyaçlarının bulunduğu özel bebek çantaları hediye edildi.

Kuşadası’nda dünyaya gelen tüm bebeklere ulaşmayı amaçlayan Hoş Geldin Bebek projesinden yararlanmak isteyen aileler 0256 6149744 numaralı telefondan bilgi alabilir.

Haber : Merve GÜLMEZ

 

hos-geldin-bebek--(1).jpeghos-geldin-bebek--(2).jpeghos-geldin-bebek--(3).jpeghos-geldin-bebek--(4).jpeg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1014 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim