• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HÜSEYİN YILDIZ EVİ YANANLARA SAHİP ÇIKTI
26 Ocak 2020 Pazar 23:04

HÜSEYİN YILDIZ EVİ YANANLARA SAHİP ÇIKTI

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız Evi Yananlara Sahip Çıktı , Telef Olan Vatandaşa 3 Adet Koyun Alıyor, Evi Yananlara Maddi Destek Olacak.

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız Evi Yananlara Sahip Çıktı , Telef Olan Vatandaşa 3 Adet Koyun Alıyor, Evi Yananlara Maddi Destek Olacak. 

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Hüseyin YILDIZ, 5’i tamamen olmak üzere 8 evin yandığı Nazilli’nin Işıklar Mahallesine giderek, yangında zarar gören vatandaşların yanında oldu. Milletvekili YILDIZ, Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ve Yönetimi, Işıklar Mahallesi Muhtarı Mustafa Karabulut ile birlikte incelemelerde bulundu.

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin YILDIZ Işıklar halkının yanında olduğunu söyledi.  8 evde maddi hasar meydana geldi. Gebe 3 Koyun da yanarak telef oldu.  Koyunları telef olan vatandaşımıza 3 adet koyun alarak destekte bulunacağını söyledi. Ayrıca 2 ailenin 1 yıl boyunca tüm ev kiraları masraflarını maddi ve manevi olarak karşılayacağını söyledi. Yangında zarar gören ve kullanılmaz hale gelen evleri tek tek inceleyerek, ev sahiplerine geçmiş olsun dileklerini ileten CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız  "Çok şükür can kaybımız ve yaralanan vatandaşımız yok, maddi hasarımız var. Herkese geçmiş olsun. Mağdur vatandaşlarımızın yanındayız. Elimizden gelen tüm yardımları Maddi ve manevi olarak destek olacağını söyledi.

chp-aydin-milletvekili-huseyin-yildiz-nazillide-evi-yananlara-maddi-destek-olacak.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 554 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim