• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İlçe Kaymakamından Söke Belediyesi Personeline Teşekkür
13 Haziran 2020 Cumartesi 08:00

İlçe Kaymakamından Söke Belediyesi Personeline Teşekkür

Koronavirüs (Covid-19) pandemi sürecinde Söke Belediyesi kendi çalışmaları yanında devlet kurumlarına da önemli derecede katkı sağladı.

Koronavirüs (Covid-19) pandemi sürecinde Söke Belediyesi kendi çalışmaları yanında devlet kurumlarına da önemli derecede katkı sağladı. Katkı sağlanan oluşumların başında da İlçe Kaymakamlığı bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu oldu. Destek Grubu içinde Söke Belediyesi gerek araçları gerekse personeli ile yer alarak, grubun adeta görünmez kahramanı oldu.

İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Vefa Sosyal Destek Grubu içinde yer alan Söke Belediyesi personeline fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Söke Belediyesi personeline teşekkür belgesi takdim eden Kaymakam Kurbeyoğlu; “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında ağırlıklı olarak ulaşımda görev yaptınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Zor dönemde vatandaşın yardımına koştunuz. Bu zor süreç ancak fedakarca çalışmalarla atlatılabilirdi. Emekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 609 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim