• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale;
26 Aralık 2018 Çarşamba 12:56

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale;

“9 yılda yapılmayanı 9 ayda tamamladık”İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Mahalle İstişare toplantıları kapsamında İkizdere Mahalle Sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Kale’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Başçı, Baki Aslantaş, İkiz

“9 yılda yapılmayanı 9 ayda tamamladık”

 

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Mahalle İstişare toplantıları kapsamında İkizdere Mahalle Sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Kale’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Başçı, Baki Aslantaş, İkizdere Mahalle Muhtarı Selahattin Özcan ile çok sayıda mahalle sakinin katıldığı toplantı İkizdere Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

Toplantıda mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen ve önerilerini alan Başkan Kale; “İkizdere Barajının yapılması ile birlikte arazileri sular altında kalan ve 2009 yılında yeni yerinde tekrar kurulan mahallemizin yıllardır talep ettiği düğün alanı, köy kahvesi, doktor odası, spor ünitesi, çocuk oyun parkı, yemekhane ile muhtarlık odası gibi ihtiyaçlarını tek proje ile çözüme kavuşturduk.  Kısıtlı imkanlarımıza rağmen mahallemizin 9 yıldır talep ettiği bu ihtiyaçları 9 ayda tamamlayarak hizmete açtık. Yaklaşık 200 bin TL’ye mal olan İkizdere Sosyal Tesislerimiz mahallemize, siz değerli vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden İkizdere Mahalle Muhtarı Selahattin Özcan; “ Yıllardır yaşadığımız sorunları, mahallemizin ihtiyacı olan hizmetleri  görev süreniz içerisinde çözüme kavuşturmanızdan dolayı şahsım ve mahalle sakinlerim adına sizlere şükranlarımı sunuyorum.  Yıllardır yapılmayan hizmetleri mahallemize kazandırdınız. Siz bizimle oldunuz. Bizler de her zaman sizinleyiz başkanım. Allah sizden razı olsun” şeklinde konuşarak Başkan Kale’ye teşekkür etti.

Haber : Merve GÜLMEZ

_dsc6704.jpg_dsc6705.jpg_dsc6721.jpg_dsc6727.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 887 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim