• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
22 Ocak 2020 Çarşamba 14:45

İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Üniversite Çine Meslek Yüksekokulu (MYO) ile Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen ''Üniversitede 1 Gün'' isimli Eğitimde İş Birliği Protokolü 21 Ocak 2020 tarihinde imzalandı.

Üniversite Çine Meslek Yüksekokulu (MYO) ile Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen ''Üniversitede 1 Gün'' isimli Eğitimde İş Birliği Protokolü 21 Ocak 2020 tarihinde imzalandı

Protokol törenine; Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine MYO Müdürü Doç. Dr. Serkan Bakırcı, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ ve Çine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yıldıray Demir katıldı.

Protokol ile ortaöğretim düzeyindeki öğrencilerin üniversiteyi tanıyarak kariyer hedefi belirlemelerine yardımcı olmayı hedeflediklerini belirten Çine MYO Müdürü Doç. Dr. Serkan Bakırcı, “Eğitimde iş birliği yaparak, resmi ortaöğretim kademelerindeki öğrencilerin üniversite ortamında ders işlemelerine ve akademisyenlerle tanışmalarına olanak sağlamayı, meslek seçimleriyle ilgili sorunlarına çözüm bulmayı amaçlıyoruz. Akademisyenlerin ve öğretmenlerin karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunması, öğretmenlerin mesleki ve akademik gelişimlerine katkı sağlanması, ortak aklın verilerinden yararlanılması iş birliği protokolünün hedefleri arasında yer alıyor.” dedi.

Eğitimde kaliteyi arttırmak için diğer kurumlarla da ortak çalışmalar yürütüleceğini ifade eden Çine MYO yetkilileri, protokol kapsamında problemlerin tespitine, öncelikli çalışma alanlarının belirlenerek, muhtemel çözümlemelere yönelik planların yapılmasına öncelik verileceğini bildirdi

sablon-352-194.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 578 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim