• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İş Kadını Ebru Çetin Muhtar Adayı Oldu
04 Şubat 2019 Pazartesi 13:48

İş Kadını Ebru Çetin Muhtar Adayı Oldu

Evli ve 1 Çocuk Annesiyim. Eşim Devlet Memuru. Kendime ait Gayrimenkul ofisim var.29 Yaşındayım.

Evli ve 1 Çocuk Annesiyim. Eşim Devlet Memuru. Kendime ait Gayrimenkul ofisim var.29 Yaşındayım.

Bundan 2 yıl önce bu  yola çıkacağımı söylediğimde İnsanlardan Muhtarlıkla ile ilgili  ne güzel maaşı var, sigortanı devlet yatırır.5 yıl çalışmana gerek kalmaz, muhtarların eskisi gibi bir işi yok, muhtarın yetkisi kalmadı gibi söylemler oldu. İnsanlarda Muhtarlık anlayışı farklı algı yaratmış.  Bunlar  beni çok üzdü. Aslına bakarsanız beni bu yanlışı düzeltmem, Doğup büyümüş olduğum mahalleme bir şeyler yapmak için mücadele etmem gerektiğini hissettirdi.

Öncelikle şu bilinçle aday olduğumu belirtmek isterim. Yaklaşık 11.000 nüfusa yakın olan mahallemize Kadın eli değmesinde yarar olduğunu düşünüyorum. Hızla büyüyen mahallemin sorunlarını zamanında, yerinde ve acil ve adil bir şekilde çözmek, mahallemize değer katmak ve kaybedecek 5 yıl daha olmadığı için adayım.

Muhtarlığın anlatılanlar gibi değil bir yetki makamı ve bir sorumluluk makamı olduğunu, Vatandaş ile Mülki ve İdari Makamlar arasında en sağlam köprü olmayı başararak İncirliova’mızın en kalabalık mahallemizin sorunlarını giderebileceğimize hatta Aydının en güzel Mahallesi yapmak için  ben değil biz anlayışı ile hep birlikte yönetmek için aday olduğumu söylediğimde çok ciddi destekler aldım.

Bilindiği üzere Mahallemiz hem Büyükşehir Belediyesi hemde  İncirliova Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde kalmaktadır. Belediyeler ile mahallemizde yaşamış olduğumuz sorunları ve yapılması gereken projeler için canla başla çalışacağım.  

Bu yola çıkarken Mahallemize bir söz veriyorum. Bir Muhtarın en büyük becerisi hizmet almayı bilmesi gerekir. Muhtarlık mahallenin taleplerini  belirleyip, proje ve önerileri ile ilgili Kurumlarda çözüm noktasına ulaştırmasını bilmektir. Muhtarlığın  Ek iş  ve  Maaş için olmadığını,  seçilmem halinde 5 Yıl boyunca  Muhtarlık Maaşımın tamamını Mahallemizde devam eden Külliye Cami inşaatının tamamlanmasına katkıda bulunacağım. Kazanmak nasip olursa görev sürem boyunca Camii inşaatımızın tamamlanması halinde yine maaşımı Mahallemizin ihtiyaç sahiplerine erzak desteğinde kullanacağım. İşimde Gücümde Mahallem olacak. Bunun için OTURAN MUHTAR olmayacağım. Her gün mahallemizi dolaşıp, eksiklerini mahalle sakinlerimizle birlikte tespit edip çözüm noktasına kavuşması için çaba harcayacağım. İncirliova’mızın değil Aydınımızın en hızlı büyüyen mahallemizin sorunlarını çözmek için adayım. Mahallemizi Modern bir mahalle yapmak için Projelerimiz hazır. Çok yakında Projelerimizi tüm mahallelimize  broşürlerimizle  Yüz yüze Sıkmadık El, Gezmedik Kapı bırakmadan anlatacağız.

Bir bayan olarak Mahallelimize söz veriyorum, hatta iddia ediyorum İncirliova’nın değil  Aydının en güzel ve modern mahallesi yapmak için gece gündüz çalışıp ben değil biz anlayışıyla hareket ederek çalışacağım.

Sizce yaklaşık 11.000 nüfusa sahip olan mahallemiz bunu hak etmiyor mu? Görev ve sorumluluk bilinci içerisinde , çalışmayı seven birisi olarak destek ve tercihlerinizi bekliyor. Tüm Cumhuriyet Mahallesi sakinlerini Saygı ve Sevgiyle selamlıyorum. Tercih Sizden Hizmet Bizden.

 

                      Mahallemize kazandırma istediğim projeleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Haber : Helin ÖDEN

ebru-cetin.png

  • Öncelikle bir anne olarak çocuklarımızdan başlayarak onların daha rahat ve daha güvenli olacağı engelsiz çocuk oyun parklarını mahallemize kazandırmak istiyorum.
  • Mahallemizdeki esnaflarımızla ve İlçemizdeki işletmelerle devamlı irtibatta olarak Gençlerimizin işsiz kalmaması için çalışacağım.
  • İncirliova’mızın parasının İncirliova’da kalması ve yerel esnafımıza destek olabilmek için esnaflarımızla irtibatta olarak yerel esnafa destek kampanyaları düzenlemek için çaba harcayacağım. Ayın Belli günlerimde İncirliovalılar bilecek ki Cumhuriyet Mahallesininde indirim günü.Hem esnafımızın yüzü gülecek hemde halkımızın.
  • Tüm yerel ve Mülki amirlerimizle iş birliği içinde olarak mahallemizde bulunan ihtiyaç sahiplerine ihtiyaçlarını gidererek her zaman yanlarında olmak için çalışacağım.
  • Mahallemizin düzenli temizliği için yerel yöneticilerimizle işbirliği içinde olarak sabit Belediye personeli temin etmek için çalışmalar yapacağım.
  • Mahallelimizemize gelen tebliğat ve postaların mağdur olunmaması için zamanında sizlere ulaşmasını sağlayacağım.
  •  Muhtarlığımızda Kan Gurubu Bankası Oluşturacağım. ihtiyaç duyulması halinde tüm   mahalle sakinlerimize  anında cevap verilmesini sağlayacağım
  • Mahallemizin engelli vatandaşlarımızın da rahatça tüm kaldırımlarını kullanılabilecek, uygun ve temiz ve yaya geçitlerinin olmasını sağlayacağım.
  • Cadde ve sokaklarımızın yollarını modern rahat ve önce yaya güvenliği düşünülerek gerekli çalışmaları yapıp, İlçe trafik komisyonu ile belirlenecek belli yollara hız kesici koydurtmak için çaba harcayacağım.
  • Mahallemizdeki çöp kutularının temiz, düzenli ilaç yaptırma ve görünüm olarak daha modern olmasını sağlayacağım.
  • Sokak hayvanları için gelişi güzel değil, hep beraber belirlediğimiz yerlerde onların ihtiyaçlarını karşılayabilecek görünüş olarak modern kaplar koyacağım.
  • Yol kenarlarında bulunan su giderlerini düzgün temiz ve su birikmesi yapan yerlerin düzeltilmesi ve cadde ve sokaklarımızın modern ışıklandırma yapılması için  çalışmalar yapacağım.
  • Mahallemizde bulunan cadde sokak  ve döner kavşakları kent estetiğine uygun hale getirmek için çaba harcayacağım. Külliye cami civarındaki döner kavşağa saat kuleli şık bir kavşak ve koçarlı kavşağınada peyzaj ve incirliovamızın simgesi olan bir incir maketi   
  • Bir bayan olarak sizlere söz veriyorum hatta iddia ediyorum. Aydının en güzel mahallesi yapmak için gece gündüz çalışıp ben değil biz anlayışıyla hareket ederek çalışacağım. Bunları yaparken yukarıda belirttiğim gibi Muhtarlık Maaşıda almayacağım.Amacım tamamen Mahalleme bir şey kazandırmak.

                Sizce yaklaşık 11.000 nüfusu olan mahallemiz bu hizmetleri hak etmiyor mu. Bunları canla başla yapmak için oylarınıza talibim.            

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1972 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim