• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Işıklı Öğrencilere Beş Ödül Birden
19 Kasım 2018 Pazartesi 10:11

Işıklı Öğrencilere Beş Ödül Birden

Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri, Grafik Tasarımcılar Meslek Kuruluşu’nun düzenlediği 37. GMK Grafik Tasarım Yarışması’nda beş ödülün birden sahibi oldu. Öğretim Görevlisi Christopher Çolak da aynı yar

Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri, Grafik Tasarımcılar Meslek Kuruluşu’nun düzenlediği 37. GMK Grafik Tasarım Yarışması’nda beş ödülün birden sahibi oldu. Öğretim Görevlisi Christopher Çolak da aynı yarışmada afiş dalında iki başarı ödülüne layık görüldü.


Işık Üniversitesi öğrencileri Barış Gökgöz, Büyükada yönlendirme sistemi tasarımı, Bahar Güleç ve Mahmut Kalyoncu kitap kapağı tasarımları, Ceren Abay inşaat suçları logo tasarımı ve 95 cm Film Afiş Tasarım Serisi/Fol Studio tasarımıyla, Öğrenci Projesi Başarı Ödülü kazandı.

 

Aynı yarışmada Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Christopher Çolak ise Kültürel/Sosyal Afiş Tasarımı kategorilerinde iki Başarı Ödülü’nün sahibi oldu.

 

FMV IŞIK ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA:

Eğitim-öğretim hayatına 1996 yılında başlayan Işık Üniversitesi bugün 5 Fakültede 41 programıyla lisans, 2 Yüksekokulda 21 programıyla ön lisans, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Enstitülerinde 30 yüksek lisans ve 6 doktora programıyla lisansüstü, Yabancı Diller Okulu ve Sürekli Eğitim Merkezi ile ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencilere eğitim olanağı sağlamaktadır. Feyziye Mektepleri Vakfı’nın 132 yıllık kültürüyle hayat bulan Işık Üniversitesi, günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilen modern altyapısı, derslikleri, yurtları, kütüphaneleri, sosyal ve spor tesisleri, sanat galerisi ile 490 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Şile Kampüsü ve İstanbul iş dünyasının merkezinde Maslak Kampüsü ile hizmet vermektedir.

Haber : Merve GÜLMEZ

1542267572_christopher_colak_afis.jpg1542267558_d__ltoplufoto.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1005 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim