• Aydın20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İsmet Akın; “Biz Bu Davaya İnandık”
11 Şubat 2019 Pazartesi 15:13

İsmet Akın; “Biz Bu Davaya İnandık”

AK Parti tarafından Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen ‘Büyük Aydın Mitingi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur İttifakı adayları vatandaşlara tanıtıldı.

AK Parti tarafından Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen  ‘Büyük Aydın Mitingi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur İttifakı adayları vatandaşlara tanıtıldı.

 

Katılımın yoğun olduğu mitingde birlik ve beraberlik mesajları yükseldi. Mitinge MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, MHP  İlçe Belediye Başkan Adayları, MHP İl ve İlçe Teşkilatları ile birlikte Germencik Belediye Başkan Adayı İsmet Akın da katıldı.  

 

Tüm çalışmalarının ve arzularının, Cumhur İttifakı olarak hep birlikte hareket ederek, başarıya ulaşmak olduğunu ifade eden İsmet Akın; “Düzenlenen  ‘Büyük Aydın Mitingi’nde, Cumhur İttifakı’nın gücünü bir kez daha gösterdik.Daha önce Aydın’da tarih yazacağız demiştim ve bugün de bunu kanıtlamış olduk. Çünkü Cumhur İttifakı’nın seçmeni, adayları birbirine kenetlenmiş bir ittifak gördü. Sayın Cumhurbaşkanımızın da Aydınımızı ziyaret etmesi,  bize destek vermesi Cumhur İttifakı adaylarını güçlendirdi ve heyecanlandırdı. Allah’ın izniyle 17 ilçe ve büyükşehirle 17 artı 1 yapmayı hedefledik” dedi.

 

“MUAZZAM KALABALIK VARDI”

 

Düzenlenen mitingle ilgili görüşlerini bildiren Cumhur İttifakı Germencik Belediye Başkan Adayı İsmet Akın; “Muazzam bir kalabalık vardı. Aydın, Aydın olalı böyle bir kalabalık görmedi. Sayın Cumhurbaşkanımız da bu kalabalıkla üzerindeki paltoyu çıkardı ve yaklaşık bir saate yakın Aydın halkımızla birlikte istişare yaptılar. Aydın halkı bir kez daha Cumhur İttifakına verdikleri destekle, bizlere olan inançlarını ortaya koydular. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak bu davaya inandık. Biz ülkemizin bekası için bu yola çıktık. Derdimiz sadece belediye başkanlığı değil ülkemizin bekası ve bunun için hep birlikte çalışarak tüm sorunlara çözüm bularak, engellenen hizmetleri gerçekleştireceğiz. Mitingimize katılarak bizlere olan desteklerini gösteren tüm Aydın halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Haber : Helin ÖDEN

img_6559.jpgimg_7041.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 897 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim