• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İŞVEREN VEKİLLİĞİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ
07 Şubat 2020 Cuma 17:16

İŞVEREN VEKİLLİĞİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

İşyeri Sağlığı ve Güvenliği Birimi (İSGB) tarafından düzenlenen, İSGB geçmiş dönem faaliyetlerinin ve gelecek planlamaların anlatıldığı ve İşveren Vekilliği Eğitimi’nin verildiği toplantı, 5 Şubat 2020 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda g

İşyeri Sağlığı ve Güvenliği Birimi (İSGB) tarafından düzenlenen, İSGB geçmiş dönem faaliyetlerinin ve gelecek planlamaların anlatıldığı ve İşveren Vekilliği Eğitimi’nin verildiği toplantı, 5 Şubat 2020 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya; Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Aydın, fakülte dekanları, Yüksekokul ve meslek Yüksekokul müdürleri, daire başkanları, İSGB Koordinatörü Öğr. Gör. Nadir Savaş Öter, Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mithat Evrim Demir ve İSGB biriminde görevli iş güvenliği uzmanları katıldı.

İş sağlığı ve güvenliğinin önemine değinen işveren vekili Prof. Dr. Mehmet Aydın, bu sürecin herkesin ortak sorumluluğu olduğuna dikkat çekti. Prof. Dr. Aydın, yapılacak çalışmalarla Üniversitemizin daha güvenli hale getirilmesi için bütün çalışanlarımızın ve yöneticilerimizin gereken hassasiyeti göstermesini istedi.

İSGB Koordinatörü Öğr. Gör. Nadir Savaş Öter gerçekleştirdiği sunumunda, İSGB’nin faaliyetleri hakkında bilgi vererek yapılması planlanan eğitimler, sağlık gözetimleri, risk analizleri, acil durum planları ve diğer İSG faaliyetleri konusunda yöneticilerimizin yükümlülüklerini anlattı. Toplantı soru-cevap bölümüyle son buldu.

sablon-352-278.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 604 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim