• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İyi Parti İl Başkanı AKÇANAL Basınla Buluştu
06 Kasım 2018 Salı 13:45

İyi Parti İl Başkanı AKÇANAL Basınla Buluştu

İyi Parti Aydın İl Başkanı Betül AKÇANAL düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında Divan Kurulu Üyelerini tanıtarak basın mensuplarının sorularını cevapladı.

İyi Parti Aydın İl Başkanı Betül AKÇANAL düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında Divan Kurulu Üyelerini tanıtarak basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Aydın’ın Efeler İlçesinde bir resturantta düzenlenen basın toplantısında başkan Betül AKÇANAL öncellikle Divan Üyelerini tek tek tanıttı.

İyi Parti İl Başkanı Betül AKÇANAL , Aydın Denizli arasında yapılacak olan otoyol ihalesine dikkatleri çekti.Yapılan ihalenin sürekli yenilendiğini bir türlü  projenin gerçekleşmediğini yine her seçim olduğu gibi önümüzdeki yerel seçimlerde de vaatler arasına girip girmeyeceğini sordu . Aydın bölgesi ile Denizli bölgesi arasında iki farlı ihalemi yapılacak yoksa tek bir elden otoban projemiz hayata geçirelecek mi diye sordu.

İyi Parti Aydın İl Başkanı Betül AKÇANAL  Jeotermal enerji konusunda da önemli açıklamalarda bulundu. Betül AKÇANAL jeotermal enerji bizim partimiz tarafından kabul gören önemli bir enerjidir. Ancak jeotermal enerji santrelleri kurulur ve çalıştırılırken çevreye etkileri ve alınan önlemler konusunda hassaz davranılması gerektiğini düşünüyorum . İyi Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan SEZGİN TBMM de bu konuyla ilgili sürekli çalışmalar yapmaktadır dedi.

İyi Parti Aydın İl Başkanı Betül AKÇANAL kendisinin İl Başkanı olmasına tepki göstererek İyi parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih ARSLAN ın Genel Merkez Gençlik KOLLARI  Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi seçilmesine böyle bir şeyden haberim yok demiştir.

Haber : Merve GÜLMEZ

_dsc4090.jpg_dsc4093.jpg_dsc4095.jpg_dsc4097.jpg_dsc4103-001.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 943 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim