• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İZMİR HALK EGE ET'İ ÇOK SEVDİ
14 Ekim 2020 Çarşamba 22:43

İZMİR HALK EGE ET'İ ÇOK SEVDİ

Topuklu Efe'nin projesi yerel ürünleriyle İzmirlilerin yeni alışveriş noktası oldu

İzmirliler, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin bir iştiraki olan ve Aydın dışındaki ilk şubesini İzmir Buca'da açan Halk Ege Et'i çok sevdi.

İzmir'in her noktasından Buca'ya gelip alışveriş yapan İzmirliler, marketteki yerel, doğal ve kaliteli ürünleri çok beğendiklerini söyledi. İzmirliler, kendilerini ekonomik olduğu kadar Türkiye'nin dört bir tarafından kooperatif ürünleriyle de buluşturduğu için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Halk Ege Et'ten ilk kez alışveriş yapan Bahattin Çibir "İzmir'e İstanbul'dan yeni taşındık. Her yerde güvenilir ürün bulmak zor. İzmirliler burayı tavsiye etti. Bu ürünleri alabilmek için Karşıyaka'dan Buca'ya geldim. Özellikle et ürünlerinin fiyatları gayet makul. Tüketicinin rahatlıkla alışveriş yapabileceği bir market. Karşıyaka'ya da bir şube açılmasını çok isteriz" şeklinde konuştu.

Halk Ege Et'in İzmir şubesinin açıldığı günden bu yana sürekli alışveriş yapan Sevtap Hanım ise "Halk Ege Et'in sürekli müşterisiyiz. Kalite olarak içimize sindiği için ihtiyacım olan her şeyi buradan alıyorum. Hatta şimdi Fethiye'ye gidiyoruz, bugünkü alışverişimizi de oradaki arkadaşlarımızın talebi üzerine yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Neredeyse her iki günde bir marketten alışveriş yapan Nazmiye Özdemir ise "Halk Ege Et'in ürünleri doğal. Buradaki tüm ürünlerden aldım sayılır, severek tüketiyoruz. Örneğin bugün karakovan balının yanı sıra daha önce alıp memnun kaldığım Tunceli Ovacık Kooperatifi'nin ürünü olan fasulyeden aldım" dedi. Kooperatif ürünlerine markette yer verilmesini de "Bence üreticilerin ürettiklerinin doğrudan tüketiciyle buluşması daha iyi. Üreten de tüketen de bundan faydalanmış oluyor" sözleriyle değerlendiren Özdemir, "Bu güzel marketi bizimle buluşturduğu için Başkan Çerçioğlu'na çok teşekkür ederiz" dedi.

Halk Ege Et'in İzmir'de gördüğü ilginin kendilerini de mutlu ettiğini ifade eden Başkan Çerçioğlu, tüm İzmirlileri Halk Ege Et'e beklediklerini söyledi.

4bf37bf0-8d71-46c1-9836-fc79b138ee19.jpg

Bu haber toplam 5225 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim