• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karagözler’den Kale’ye Teşekkür
15 Ekim 2018 Pazartesi 11:51

Karagözler’den Kale’ye Teşekkür

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe merkezine 12 kilometre uzaklıkta bulunan Karagözler Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye tarafından mahalleye yapılan hizmetleri yerinde incelemek, mahalle sakinlerinin taleplerin

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe merkezine 12 kilometre uzaklıkta bulunan Karagözler Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye tarafından mahalleye yapılan hizmetleri yerinde incelemek, mahalle sakinlerinin taleplerini ve sorunlarını dinlemek üzere Karagözler’e giden Başkan Kale’ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

“YAPILAMAZ DENİLDİ AMA SİZ BAŞARDINIZ”

Mahallenin en büyük sorunlarından biri olan köy içi patika yollarının açılması ve parke taşı döşeme işlerinin tamamlanmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyan mahalle sakinleri Başkan Kale’ye; “Bu yol için yapılamaz deniliyordu. Ama sizler zoru başardınız bizleri büyük bir çileden kurtardınız. Allah sizden razı olsun” diyerek teşekkür etti.

İncirliova Belediyesi olarak vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek adına gece gündüz demeden çalıştıklarını dile getiren Başkan Kale; “Size daha önce söz vermiştim. Göreve gelirsem bu sorunu çözeceğim. Sizlerin desteği, Yüce Allah’ın takdiriyle de göreve geldik. Sizlere verdiğimiz bu sözü unutmadık. Fen işleri müdürlüğü ekiplerimiz bu yolun yapılması için gerekli çalışmaları tamamlayarak hizmetinize sunmuştur. Allah sizden de razı olsun. Yolumuz mahallemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

“MAHALLEMİZİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETTİK”

Daha sonra köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kale, Karagözler Mahallesine yapılan diğer hizmetlere ilişkin “Bugüne kadar mahallemizde 4 bin 200 metrekare parke taşı döşeme işini gerçekleştirdik. Mezarlığımızın yabani ot temizliği bakım-onarım hizmetlerinin yanı sıra yol genişletme çalışmasını da yaptık. Düğün alanımıza yemekhane ve lavabo ünitesi kazandırdık. İhtiyaç sahibi, yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza giyim, yakacak, ilaç, nakdi, kuaför ve berber desteği gibi birçok sosyal hizmeti de sürekli vermekteyiz. İncirliova Belediyesi olarak elimizdeki imkânlarla mahallemizin sorunlarına çözüm ürettik” dedi.

İncirliova Belediyesi tarafından Karagözler Mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden mahalle sakinleri Başkan Kale ve beraberindeki heyete meyve ikramında bulundu.

Haber : Merve GÜLMEZ

_dsc2588.jpg_dsc2589.jpg_dsc2606.jpg_dsc2656.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1514 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim