• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KEREM YILDIRIM'DAN KAMUOYU'NA AÇIKLAMA
30 Ocak 2021 Cumartesi 19:49

KEREM YILDIRIM'DAN KAMUOYU'NA AÇIKLAMA

Kerem Yıldırım, Net Strateji Araştırma, Danışmanlık, Reklamcılık Ticaret A.Ş. adına hakkındaki İddialarla ilgili açıklamada bulundu.

Kamuoyuna;
Hakkımda çıkan Yeni Asır ve SES Gazeteleri’nde ve internet sitelerinde Ümit Özmen imzalı haberlerin hiçbir belgeye dayanmadan ‘’iddia edildi, öne sürüldü, ortaya çıktı, vb.’’ ifadelerle ve ‘’suça karıştı vb.’’ gerçek dışı yargılarla birlikte ‘’sahtekarlık, dolandırıcılık, skandal, kıyak, kandırmaca vb.’’ ithamlarla toplum önünde iş ve özel hayatımı hedef alan bir hal alması bu açıklamayı yapma zarureti doğurmuştur.
Kendi iddia ettikleri haberlerin kronolojisini geçerek yapılan bu planlı kumpas toplum önünde şahsımı küçük düşürmekle kalmayıp, iş ve özel hayatımı da derinden etkilemiştir.
Şahsımı ve şirketimi hedef alarak yapılan mesnetsiz ve kişisel düşmanlık içeren haberlere ve kumpasa ilişkin dava süreci başlatılmıştır. 
Hiçbir gazeteci; bir kişi hakkında haber yaparken geçmişte iddia edilmiş ve iddiası çürütülmüş bir konuyu ya da dava konusu olmuş ancak beraat edilmiş bir konuyu yeni bir iddia haberinde sanki yeniymiş ve sanki kişi suçluymuş gibi üst üste servis etmez.
Dava konusu olsa da gerçek görüntüleri neticesinde herkesin ve haberi yapan kişinin de beyan ettiği benzer bir suçsuzluk kanaati oluştuğu konuları her haberde ve tekrar ederek topluca haber yapmaz. 
Şehir efsanesi, dedikodu olarak duyulan hiçbir kanıt ve bilgi olmadan uydurulan konuları aynı haberin içerisine tekrar tekrar koymaz.
Yani iddialar safsatasının toplamından hiçbir gazeteci bir iddia daha uydurarak birilerini kahraman, birilerini suçlu ilan edemez. Bu gazetecilik değil, açıkça karalamadır. İnsanın itibarına ve ekmeğine kastetmektir.
‘’Danışmanın Fatura Oyunu ve İP’li Belediyede Fatura Oyunu, Sahteciden Danışman, Vurgunun Önüne Geçildi’’ başlıkları atarak yapılan habere konu olan iş ‘’Nazilli Çiftçilerinin Beklentileri, Ürün ve Satış Sürecindeki Taleplerini, Ürün Bazlı Yaşanan Sıkıntıları vb. detaylı başlıkları içeren Nazilli Tarım Raporu’dur.  5002 örneklemli, 375 sayfalık çapraz tablo ve analizleri bulunan, anket datasının TUİK’ten çekildiği kapsamlı rapor; teklif üzerine ve şartnamede belirtilen sürelerde yapılmış ve kuruma teslim edilmiştir. 
2 yıl boyunca seçim öncesi ve sonrası danışmanlığını yaptığım Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın görev yaptığım süre sonrasında bu araştırmaya ilişkin benim şirketimden teklif alması ve tercih etmesi kadar olağan bir durum yoktur.
Sanki usülsüz ve fahiş bir iş yapılmasına engel olunmuş iması yaratarak toplum önünde şahsımı, şirketimi ve hizmet verdiğim kurumu kimsenin karalamasına izin vermeyeceğim.
Saygılarımla.
Kerem Yıldırım
Net Strateji Araştırma, Danışmanlık, Reklamcılık Ticaret A.Ş.

zhfop5cs.jpeg

Bu haber toplam 1526 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim