• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KILIÇDAROĞLU İLK KEZ EFELER'İ ZİYARET ETTİ
07 Eylül 2019 Cumartesi 15:40

KILIÇDAROĞLU İLK KEZ EFELER'İ ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın’ın Kurtuluşu’nun 97. Yıldönümü törenlerinin ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi önünde halka hitâp eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ardından Efeler Bel

BAŞKAN ATAY:  “Arkamızda siz oldukça başaramayacağımız hiçbir şey yok”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın’ın Kurtuluşu’nun 97. Yıldönümü törenlerinin ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi önünde halka hitâp eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu,  ardından Efeler Belediyesi’ni ziyaret etti, Başkan Fatih Atay ile görüştü. Başkan Atay, belediyenin çalışmalarını ve projelerini Kılıçdaroğlu’na anlattı.

BAŞARAMAYACAĞIMIZ İŞ YOK

Belediye binası önünde bekleyen kalabalığa önce Efeler Belediye Başkanı MÇ Fatih Atay teşekkür etti, “Sayın Genel Başkanımız böyle anlamlı bir günde bizi ziyaret ettiniz. İlk kez ziyaret ettiniz.  Efeler Halkı olarak sizlere şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Atay, şöyle devam etti:

“Sayın Genel Başkanım; seçimler öncesi Efeler Halkına söz vermiştim. Hayallerim var bunları gerçekleştireceğim diye. Bunları bir bir gerçekleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Arkamızda siz ve Büyükşehir Belediye Başkanım olduğu sürece başaramayacağımız hiçbirşey yok. Sizlere çok teşekkür ederim.”

“BAŞKAN’IN PROJELERİNİ DİNLEDİM”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Efeler Belediyesi’nde kendisini karşılayan halka teşekkür etti, “Fatih Başkanımız yapacakları projeleri biraz önce anlattı. Kreş yapacak, matematik parkı yapacak üstelik çok büyük bir park alanında en iddialı olan parklardan bir tanesini yapıyor. Tabii en büyük desteği de bizim Topuklu Efemizden alacak, o da büyük bir keyifle dinledi zaten” dedi.

TÜRKİYE’NİN EN İYİ ÜRÜNLERİ YETİŞİYOR

Kılıçdaroğlu, Aydın Çevre Platformu ile alana gelen köylülerin Jeotermal Enerji Santrali’ne karşı mücadelesine de konuşmasında dile getirdi. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Alanda kadın kardeşlerim var. Onlar da jeotermal istemediklerini söylüyorlar. Buranın yani Aydın’ın doğasını bozmaya kimsenin hakkı yoktur. Olağanüstü güzel bir doğası var, olağanüstü ve o doğanın sizlere verdiği bizlerinde zaman zaman tatma fırsatını bulduğumuz güzel meyveleri var; incir gibi, üzüm gibi. Bunları yok etmek doğru değil. Çünkü bunlar sadece bizim değil aynı zamanda çocuklarımızın, torunlarımızın. Onların da bütün bu meyveleri tatması lâzım. Üstelik sağlıklı meyveler olması lâzım, tabiatın korunması lâzım. Bu konuda üstümüze düşen bütün görevleri yapacağız. Sadece siyasi olarak değil, sivil toplum örgütleri, köyde oturan ve yaşayan kadınlarımız da zaten bu konuda gerekli tepkileri gösteriyorlar. Bize düşen en büyük görev onlara gereken desteği vermektir, gereken desteği de kendilerine vereceğiz.”

CHP Genel Başkanı Efeler halkına Türkiye’de huzur içinde yaşama isteğinin en büyük dileği olduğunu vurguladı, “Eğer böyle sorunlardan arınmış bir Türkiye’yi yaratabilirsek, hepimiz mutlu olacağız. Bizim görevimiz ne; sorunlardan arınmış bir Türkiye. Bunu yapabilir miyiz? Elbette yapabiliriz. Ben yapabilir miyim? Tek başıma hayır, beraber yapacağız. Çünkü demokrasilerde gücü milletten alırız, yani sizden. Siz güç verdiğiniz sürece ben bunu yapmaya hazırım” dedi.

sablon-(2)-003.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 575 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim