• Aydın7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KOÇARLI KENT ORMANINDA KAHVALTI KEYFİ
03 Aralık 2019 Salı 19:39

KOÇARLI KENT ORMANINDA KAHVALTI KEYFİ

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN, Koçarlı'da bulunan Adnan Menderes Kent Ormanında Muhteşem Manzara eşliğinde Kahvaltı etmeye davet etti.

     Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN, Aydın Halkını, Koçarlı'da bulunan Adnan Menderes Kent Ormanında Muhteşem Manzara eşliğinde Kahvaltı etmeye davet etti.

 Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN, Koçarlı İlçe merkezinde inşallah Adnan Menderes Kent Ormanı’nı Koçarlı halkıyla demiyorum Aydın halkıyla buluşturma gibi bir idealimız var.  
      En güzel Kahvaltı salonu, en güzel akşam yemeği yenilebilir.  
     İnanın en güzel nişan organizasyonu yapılabilecek yer Adnan Menderes Kent Ormanı olacak. 
         Adnan Menderes Kent Ormanı bir marka olacak.

Nedim KAPLAN : Kent Ormanı Manzarasıyla Herkesi Büyüleyecek
       Adnan Menderes Kent Ormanında çok güzel Aydın manzaralı Sökesi, Ortakları, Germenciği, İncirliovası, Erbeylisi, Aydını, Koçarlısı vs. ayağımızın altında ışıl ışıl her taraf tepeden harika bir manzara serin güzel bir ortamda çevre kirliliğinin gürültü kirliliğinin hava kirliliğinin olmadığı o yazın bunaltıcı sıcağından uzaklaşmış hoş bir esintinin içersinde çoluğumuzla çocuğumuzla eşimizle dostumuzla misafirimizle vakit geçirdiğimiz bir yer olacaktır diye tavsiye edilecek sonra Koçarlı yaşanabilir bir ilçe olarak gün yüzüne çıkacaktır dedi.

kocarli-adnan-menderes-kent-ormaninda-kahvalti-keyfi.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1649 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim