• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Koçarlı Yolu Modern Bir Görünüme Kavuşuyor
27 Kasım 2018 Salı 10:54

Koçarlı Yolu Modern Bir Görünüme Kavuşuyor

İncirliova Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yıldırım Beyazıt Caddesi (Koçarlı Yolu) güzergahında başlatılan modernizasyon çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Daha önce kaldırım, aydınlatma, ağaçlandırma işleri gerçekleştirilen Koçar

İncirliova Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yıldırım Beyazıt Caddesi (Koçarlı Yolu)

güzergahında başlatılan modernizasyon çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Daha önce kaldırım, aydınlatma, ağaçlandırma işleri gerçekleştirilen Koçarlı Yolunda ihtiyaç duyulan 10 bin metrekarelik parke taşı döşeme işi de bitmek üzere.

Uzun yıllardır kamuoyu gündeminde yer alan ancak bir türlü yapımı gerçekleşmeyen projeyi hayata geçiren İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; "Bu caddemiz ilçemizin en işlek yollarından biridir. Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü ile imzaladığımız protokol çerçevesinde kaldırımları genişletmenin yanı sıra çevre düzenlenmesi, aydınlatma ve peyzaj çalışmalarını tamamladık. Geçtiğimiz günlerde de yaklaşık 10 metrekarelik parke taşı döşeme işini başlattık. En geç 15 Aralık’a kadar tüm çalışmalarımızı tamamlayacağımız yolumuz modern bir görünüme kavuşacaktır. Böylece gerek trafik akışı gerek ise yayaların geçişleri daha rahat sağlıklı ve sorunsuz olacaktır. Yolumuzun yapımında emeği, katkısı olan tüm kurumlara ve belediye personelime teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber : Merve GÜLMEZ

_dsc5174-001.jpg_dsc5178.jpg_dsc5199.jpg_dsc5203.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 901 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim