• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KOÇARLI’YA MİLLET BAHÇESİ AÇILIYOR
20 Kasım 2019 Çarşamba 20:41

KOÇARLI’YA MİLLET BAHÇESİ AÇILIYOR

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN, Ankara Ziyareti sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanından destek aldığı Koçarlı Millet Bahçesini yapmak için Çalışmalara Başladı.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN, Ankara Ziyareti sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanından destek aldığı Koçarlı Millet Bahçesini yapmak için Çalışmalara Başladı.
    Koçarlı Belediye Binası arkasında bulunan 11 Dekarlık bir alan içerisinde Vatandaşlar tarafından Aşk Gemisi yada Demirkaya Parkı olarak bilinen yere kurulması Planlanan Millet Bahçesi içerisinde de Kıl Çadırdan Düğün Salonu olacak.
       Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN, Millet Bahçesi içerisinde bulunan Kıl Çadır Düğün Salonu farklı bir Konseptte yapılacak. Gelin ve Damat için Giyinme Soyunma Odasının, Tuvaleti ve Dinlenme Odasının da olacağı bir Düğün Salonu yapacağız.
       Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN, Bununla ilgili Kaynak geçen Ankara Ziyaretim sonrası açıkladığım gibi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından karşılanacak, Sayın Bakan söz verdi. Şuan itibariyle ilgili 600.000 TL'lik Kaynak İller Bankası emrine geldi. Projeyi tamamladığımızda Serbest hale geçecek. 
      Önümüzdeki dönem içerisinde hem bir Doğal Yaşam Alanı, hem Kafeteryaları hem de Düğün Salonu ile güzel bir hizmeti Koçarlı ve Bölge halkının hizmetine sunacağız.
     Koçarlı Belediye Başkanı Nedim KAPLAN, Millet Bahçesi Koçarlı'ya bitişik Nizam, Koçarlı'yı tepeden görebileceğimiz bir yer. İçerisinde Hem okuma evi olacak, hem ücretsiz internet evi, Camdan 2 katlı, insanların orada Pizzasını, Hamburgerini yiyebileceği, çayını içebileceği, bir dostu ile muhabbet edebileceği Yağmur yağarken de bir Yağmur Bahçesi gibi düşünmek lazım, ortamı ve Ovayı da en iyi şekilde izleyebileceği güzel bir görselin bulunduğu bir alan.  Vatandaşlarımızın Mangal yapabileceği alanlar, kendi evinden getirdiği ürünleri de tüketebileceği bir alan tesis edeceğiz dedi.

kocarli-belediye-baskani-nedim-kaplan-millet-bahcesi-aciyor.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1252 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim