• Aydın13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Köşk Belediyesi’nden Islah Projelerini Tamamlandı!
01 Kasım 2017 Çarşamba 10:30

Köşk Belediyesi’nden Islah Projelerini Tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile ortaklaşa projeleri Köşk’e kazandırdıklarını ifade eden Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri KILINÇ; “Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu ile yaptığımız istişareler ile Köşk’te yatırımlarımızı hayata geçiriyoruz.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile ortaklaşa projeleri Köşk’e kazandırdıklarını ifade eden Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri KILINÇ; “Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu ile yaptığımız istişareler ile Köşk’te yatırımlarımızı hayata geçiriyoruz. Bundan geçen 2017 Şubat ayından rekor sürede tamamlanan 1.687 m uzunluğunda Köşk Çayı Islah Projesini hayata geçirdik. Bunun yanı sıra kısa 2017 Ağustos ayında da 2 km uzunluğunda Güzelköy Mahallemizin içinden geçen Koçak Çayı için de Islah ve Tesviye Çalışmasını tamamladık.  Köşk için tüm gayretlerimiz ve çabalarımız neticesinde Başçayır Göleti ve Sulama Projesi ile nasibini aldı. Temelden yüksekliği 42 metre olan göletin su biriktirme hacmi 1,11 milyon metreküp olarak göze çarparken, 2 bin 20 dekar zirai arazinin modern borulu sistem ile sulanmasını sağlayarak bereketli topraklarımızı suyla buluşturduk.” diye konuştu.

“KÖPRÜ MEDENİYETTİR”

Çay ıslah çalışmasıyla projelerin sınırlandırılmadığını dile getiren Başkan Kılınç; İlçemiz vatandaşlarının ve çiftçilerimizin ulaşım konusunda ihtiyaç olan güzergâhlarda; Köşk Çayı Güney Cephesi Köprüsü, Baklaköy Mahallesi Köprüsü, Mezeköy ve Uzundere Mahallesi Köseler Yerleşim Yeri Köprüsü olmak üzere 4 adet köprümüzün vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1450 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim