• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KÖŞK ÇAYI 3. ETAP ISLAH ÇALIŞMASI BAŞLADI.
05 Aralık 2017 Salı 10:17

KÖŞK ÇAYI 3. ETAP ISLAH ÇALIŞMASI BAŞLADI.

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç mahalle ziyaretlerinde muhtarlar ve vatandaşlar ile yaptığı istişareler sonucunda mahallenin öncelikli hizmetleri hayata geçirdiklerini belirtti

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç mahalle ziyaretlerinde muhtarlar ve vatandaşlar ile yaptığı istişareler sonucunda mahallenin öncelikli hizmetleri hayata geçirdiklerini belirterek” Halkımız ve vatandaşlarımız ile yaptığımız istişareler sonucunda projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz.”dedi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun startının verdiği toplam uzunluğu 1.687 m’lik Köşk Çayı Islahı Projesini 6 ay gibi rekor sürede tamamladıklarını ifade eden Başkan Kılınç, ”Bu projemize ilave + 500 m olarak 3. Etap Köşk Çayı Islah Çalışmamızı başlatarak ilçe tarihini en uzun ıslah çalışması olarak 3.426.00 TL bedelli toplamda 2.187 m uzunluğundaki Köşk Çayı Islah Projesini ilçemize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Böylece Köşk Çayı tabanında suyun akışını engelleyecek malzeme birikintisi olmadan suyun akışkanlığı güvence altına alınmış oldu. Baklaköy Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımızın isteği üzerine de Baklaköy Köprüsünü tamamladık. Baklaköylü Hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

“ISLAH VE KÖPRÜ ÇALIŞMLARI  ÖNCELİKLİ HİZMETLERDEN”

Köşk Çayı Islahı Projesi kapsamında İlçenin güney kısmında yapımı tamamlanan Köşk Çayı Köprüsünün Ovaköy, Beyköy, Çiftlik ve Köşklü vatandaşların hizmetine sunduklarını sözlerine ekleyen Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri KILINÇ,” Söz verir, Cenab-ı Allah’ın izni ve hükümetimizin desteğiyle projelerimizi yaparız. Halkımızın özellikle bu yerleşim yerlerinde ikamet eden ve geçimini çiftçilikle sağlayan vatandaşlarımızın elzem ihtiyacı olan köprümüzü tamamlayarak onların can güvenliğini, tarım yol güzergâhında trafikten rahatlatıcı bir yön durumuyla sağlamış olduk. Biz seçim döneminde ve mahallelerimize yaptığımız ziyaretlerimizde köprü çalışmaları hakkında projelerimiz olduğunu vatandaşlarımıza aktardık ve bu gün başta 2.187 m Köşk Çayı Islah Çalışması olmak üzere Köşk Çayı Güney Cephesi Köprüsü, Baklaköy Mahallesi Köprüsü, Mezeköy ve Uzundere Mahallesi Köseler Yerleşim Yeri Köprüsü olmak üzere 4 adet köprümüzün vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Herşey Köşk İçin, halkımız için. Hayırlı olsun.” diye konuştu. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1401 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim