• Aydın22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Köşk Recep Tayyip Erdoğan Meydanın'da 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı.
20 Ekim 2017 Cuma 09:48

Köşk Recep Tayyip Erdoğan Meydanın'da 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı.

Törene ilçemize bağlı 28 mahalle muhtarı katıldı

 Törene ilçemize bağlı 28 mahalle muhtarı katılırken, Köşk Kaymakamı, Serdar Kaya, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, İlçe Emniyet Amiri İsmail Akbulut, İlçe Garnizon Komutanı Mesut Cin ve Köşk Kaymakamlığı daire amirleri Ziraat Odası Başkanı Veli Tuna, Köşk Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Odası Başkanı Memduh Gölcük, Ak Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Gündoğan Muhtarı Şuayip Çelik, Beyköy Muhtarı Hayri Yılmaz ve Güzelköy Muhtarı Mülayim Avcı Atatürk Anıtına 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla çelenk bıraktı. 

Günü anlam ve önemine ait konuşma yapan Çiftlik Mahallesi Muhtarı Ahmet Demirci," Cumhuriyet ve demokratik idarelerde mahalle ve köy birimlerinin birinci kademe idaresi muhtarlıklarca yapılmaktadır. Muhtarların seçilme yöntemi en demokratik yöntemdir. Çnükü muhtarlar arkalarında hiçbir siyasi parti, kurum, vakıf, dernek olmadan mahalle ve köy halkı tarafından ismen seçilirler. Bu nedenle, muhtarlar insanların güvenini kazanmış çalışkan, dürüst ve adil kişilerdir." diye konuştu. 

Muhtarlar, devletin millete en kolay ve ilk ulaştığı merci olduğunu ifade eden Muhtar Demirci;" Mahallemizde ve sokağımızdaki bir vatandaşın derdine ortak olup, çözüm bulunması için çaba sarf ederken Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın her zaman desteği ve katkılarını yanımızda hissediyoruz. Sizlerin huzurunda muhtarlarımız ve halkımız adına teşekkürlerimizi sunuyorum. Yerel Yönetimlerin ilk basamağı olan köy ve mahalle muhtarları olarak Ülkemizin her noktasında görev yapmakta iken şehit olan, ahirete intikal etmiş tüm muhtar arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Tekrar bizlere bu günü  resmiyette Muhtarlar Günü olarak hediye eden gerekli değeri veren tüm devlet büyüklerimize ve herkese şükranlarımı sunar, hepinizin Muhtarlar Gününü kutlarım." diye sözlerini tamamladı. Koşmanın ardından Köşk Kaymakamı Serdar Kaya tören alanına katılan katılımcıları kaymakamlık binasına davet etti ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1123 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim