• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KÜLTÜR KAFE VATANDAŞLAR TARAFINDAN BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
31 Aralık 2018 Pazartesi 10:13

KÜLTÜR KAFE VATANDAŞLAR TARAFINDAN BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Germencik Kent Meydanı projesinin tamamlanmasının ardından Türk Kültür Evi içerisinde hayata geçen kafe Germencikli Vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Germencik Kent Meydanı projesinin tamamlanmasının ardından Türk Kültür Evi içerisinde hayata geçen kafe Germencikli Vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

2014 yılında göreve geldikten sonra Germencik’te büyük değişime imza atan Başkan Ümmet Akın Kent Meydanı projesini kısa bir sürede tamamlamasının ardından Türk Kültür Evi içerisinde bulunan YADEM ve Kültür Kafenin açılışını gerçekleştirdi. Vatandaşlar ilçe merkezinde rahatça oturup vakit geçireceği bir proje inşa eden Akın’a teşekkür ederken “Gerek Türk Burcu yaşam alanı, gerekse Kent Meydanı Kültür Kafe Başkanımızın bizleri düşünerek planladığı bir proje. Aslında kendisinin Germencik için daha fazlasını yapacağından emindik ancak ilçe belediyelerinin yetkileri kısıtlandığı için  eldeki imkânlar doğrultusunda bu projeyi gerçekleştirmesi de bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Daha evvel ilçede böylesine konforlu ve güvenli bir şekilde vakit geçirebileceğimiz çay içip sohbet edebileceğimiz bir yer yoktu.

KÜLTÜR EVİ PROJESİ İÇİN AKIN’A TEŞEKKÜR

Başkanımız Ümmet Akın’a Kent Meydanı projesi başta olmak üzere Türk Kültür Evi projesinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kültür kafe eşlerimizin, bayanların, çocukların da güvenli ve hoşça vakit geçireceği çay sohbetlerini gerçekleştirdiği uğrak bir yer oldu. Kültür Kafe Kent merkezine yakın olmasından dolayı da çalışanların öğle tatillerinde hijyen bir ortamda ve ucuz lezzetli yemek yiyeceği vakit geçirebileceği bir yer. Kısacası biz Kent Meydanına hareketlilik ve renk getiren bu kafe den ve Başkanımızın diğer projelerinden de çok memnunuz. Ümmet Akın 5 yılda Germencik’te bir şey yapmadı diyenlerin çıkıp gözlerini açarak Kent meydanı, Türk Burcu Yaşam Alanı, Belediye Binası, Tük Kültür Evi, Üniversite Binasını dolaşmasını sonrasında bu sözleri bir kez daha düşünerek söylemesini isteriz” dediler.

Haber : Merve GÜLMEZ

kultur-(1).jpgkultur-(1).pngkultur-(3).jpgkultur-(4).jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 795 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim