• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUŞADASI MOTOSİKLET KARNAVALI DEVAM EDİYOR
16 Eylül 2019 Pazartesi 10:41

KUŞADASI MOTOSİKLET KARNAVALI DEVAM EDİYOR

Tükiye’nin en eski motosiklet festivali olan Kuşadası Motosiklet Festivali bu yıl 09 Route Kuşadası Motosiklet Karnavalı olarak düzenleniyor.

KARNAVALA 3 GÜNDE 1000’İ AŞKIN MOTOSİKLETLİ KATILDI

Tükiye’nin en eski motosiklet festivali olan Kuşadası Motosiklet Festivali bu yıl 09 Route Kuşadası Motosiklet Karnavalı olarak düzenleniyor. Karnavalın 3’üncü gününde düzenlenen motosiklet korteji renkli görüntülere sahne oldu. Yılancı Burnu Mevkii’nden başlayan kortej İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda son buldu. Kortejin ardından İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda motosiklet akrobasisinin tanınmış isimlerinden Furkan Hancar ve Hakan Can Namlı tarafında yapılan “Moto Show” izleyenlerin yoğun beğenisini aldı. 

2 GÜNDE 4 KONSER

Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen 09 Route Kuşadası Motosiklet Karnavalı tüm hızıyla devam ediyor. Karnaval, İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda düzenlenen motosiklet akrobasi gösterilerinin yanı sıra akşamları Jade Beach Club’da gerçekleşen konser ve dj performanslarına sahne oluyor. Curcuna, Zerrin Mete Ft. Zero Band, Pınar Seli Band ve Kasamam isimli grupların sahne aldığı konserler karnaval katılımcılardan yoğun ilgi görürken ünlü Dj.H-Kiim’in canlı performansı motosiklet tutkunlarına unutulmaz anlar yaşattı.  

yaris-2.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 635 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim