• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUŞADASI'NA MHP İLÇE BAŞKANI ATANDI
11 Şubat 2020 Salı 13:31

KUŞADASI'NA MHP İLÇE BAŞKANI ATANDI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın'ın tensipleri, MHP Genel Başkanı Bilge Lideri Dr. Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla MHP Kuşadası İlçe Başkanlığına Murat İnan atanmıştır.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın'ın tensipleri, MHP Genel Başkanı Bilge Lideri Dr. Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla MHP Kuşadası İlçe Başkanlığına Murat İnan atanmıştır. Kutlu davamıza, cennet Aydın kentimize, Kuşadası ilçemize ve camiamıza hayırlı olmasını Allah'tan ( cc ) niyaz ederim. 
Milliyetçi Hareket Partisi; Cumhur İttifakı milli ikliminde ;hem göreneğe hem de gerçeklere dayanarak; Türk milliyetçiliği tasavvur ve tekliflerimizi bizatihi hayatın içinden süzüp çıkararak yolumuza devam edeceğiz.
Aydın Kentimiz ve Kuşadalı kıymetli hemşerilerimizin her meselesine , her sorununa ciddiyet ve cesaretle ele alacağız.
Milliyetçi Hareket Partisi Aydın teşkilatları , yürekli efe hemşerilerimizin  gönlüne girmeye, gönülleri kazanmaya azimlidir.
Bu maksat ve muratla kollarımızı sıvadık, konuslarında yetkin dava arkadaşlarımızla emin ve sağlam adımlarla yollara çıktık.
Her kapıyı çalacağız, hemşerimizin
gönüle girecek, her eli sıkacağız.
Güçlü Türkiyemizin yarınlarının inşaasında ben de varım diyen yürekli efelere, hanımefendilere, herkese  kapımız ve gönlümüz  açıktır.
sablon-352-305.jpg
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1057 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim