• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUŞADASI’NDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARI
24 Nisan 2019 Çarşamba 10:42

KUŞADASI’NDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kuşadası’nda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler sabah saat 10.00’da Kuşadası Atatürk Meydanı’nda düzenlenen resmi törenle başladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kuşadası’nda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler sabah saat 10.00’da Kuşadası Atatürk Meydanı’nda düzenlenen resmi törenle başladı.

Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman’ın Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasıyla başlayan resmi törene Kuşadası Kaymakamı Saadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Belediye Başkan Yardımcıları,  Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti ve Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman yaptı. Ataman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyada çocuk bayramı olarak kutlanan tek gün olduğuna dikkat çekerek “Ulusumuz, Mustafa Kemal Paşa’nın önderliğinde dünyaya Kurtuluş Savaşı dersi vermiştir. Ezilen uluslara kurtuluş yolunu açan bu zafer, Mustafa Kemal Paşa’nın çocuklarımıza armağan ettiği gelecektir. Bizler meslektaşlarımla beraber geleceğin Türkiye’sini yaratacak olan gençleri yetiştirmekle sorumluyuz. Bu önemli görevi yerine getirme gayretimizden hiç şüpheniz olmasın. Küçük hanımlar, küçük beyler, sizler geleceğin ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz” dedi.

Tören, yapılan konuşmanın ardından çeşitli dans ile müzik grupları tarafından sergilenen gösteriler ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı temalı şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle devam etti.

KUŞADASI BELEDİYESİ’NDEN KENTİN 3 AYRI NOKTASINDA “ÇOCUK ŞENLİĞİ’’

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı,resmi törenin ardından Kuşadası Belediyesi tarafından İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı, Güzelçamlı ve Davutlar mahallelerinde düzenlenen çocuk şenlikleriyle devam etti.  Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda düzenlenen şenliğe katılarak Kuşadalı çocuklarla buluştu.

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen önemli bir gün olduğunu belirten Başkan Ömer Günel, Kuşadası Belediyesi olarak çocukların huzur ve mutluluğu için çeşitli projeler üreteceklerini kaydetti.

Haber : Merve GÜLMEZ

1-(14).jpg2-(4)-001.jpg3-(6)-001.jpg4-(5)-001.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 635 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim