• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUŞADASI’NDA ÇİFTE KUTLAMA
24 Nisan 2019 Çarşamba 10:49

KUŞADASI’NDA ÇİFTE KUTLAMA

Kuşadası Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması ile T.C. ibaresinin belediye hizmet binasında yeniden yer almasını aynı günde gerçekleştirdi.

Kuşadası Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması ile T.C. ibaresinin belediye hizmet binasında yeniden yer almasını aynı günde gerçekleştirdi.

 

CUMHURİYETİN IŞIĞI KUŞADASI’NDA PARLIYOR

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıl dönümde Türkiye Cumhuriyeti’nin baş harfleri olan T.C. ibaresi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in talimatı ile Kuşadası Belediyesi’ne yeniden eklendi.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yıl dönümünde Kuşadası ayrı bir sevinci daha yaşadı. Yaklaşık 10 yıl önce tüm kamu kurum ve kuruluşları tabelalarından kaldırılan Türkiye Cumhuriyeti T.C. ibaresi Kuşadası Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda yerini yeniden aldı. Belediye Başkanı Ömer Günel karar ile ilgili olarak, "Seçim sürecinde hemşehrilerime verdiğim bir söz vardı. Ülkemizi aydınlığa kavuşturacak kıvılcımlar Kuşadası’nda parlayacak demiştik. Yapacağımız birçok yatırım ve yönetim uygulamaları ile belediyecilik hizmet anlayışımızın ülkemize örnek olacağının sözünü vermiştik. Resmi kurum ve kuruluşlarımızın girişlerinde bulunan tabelalardan kaldırılan T.C. ibaresine belediyemizde yeniden yer veriyoruz. " dedi.

 

GÜNEL İLK KARESİNİ ÇOCUK BELEDİYE BAŞKANI İLE BERABER VERDİ

 

Belediye hizmet binasına yeniden eklenen T.C. ibaresinin önünde ilk fotoğraf karesini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını devrettiği Mahmut Esat Bozkurt İlköğretim okulu 4A öğrencisi Nilgün Şerbetçi ile beraber verdi.  Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “T.C. ibaresini biz belediye binamızda yeniden yerine koyarak bu anlamlı günde güzel bir mesaj verdiğimizi düşünüyoruz. Cumhuriyetimizi tüm unsurlarına çocuklarımızın geleceği için sahip çıkarak, koruyacağız. Bayramınızı kutluyorum. Bu koltuklar aslında bizim değil çocuklarımızın. Biz sadece onlara daha güzel bir gelecek hazırlamak için burada bulunuyoruz.” diyerek makamını çocuk belediye başkanına devretti.

 

Makamda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sevgi ve saygılarını sunan Nilgün Şerbetçi’nin ilk talimatı daha yeşil bir Kuşadası için çalışmaların ve konu ile ilgili yarışmaların başlatılmasına yönelik oldu. Şerbetçi ayrıca; çevreye zarar verenlere daha caydırıcı cezalar verilmesini, sadece futbol değil diğer spor dalları içinde imkanlar yaratılmasını, bilim ve kültür merkezleri açılmasını ve tarihi bir bina olan kullarında bazı yenilemelerin yapılmasını istedi.

 

Belediye başkanı Ömer Günel daha sonra tören alanındaki kutlamalara katıldı.

Haber : Merve GÜLMEZ

1-(15).jpg2-(5)-001.jpg3-(7).jpg4-(6)-001.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 633 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim