• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUŞADASI’NDA COŞKULU CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ VE CANDAN ERÇETİN KONSERİ
31 Ekim 2018 Çarşamba 10:24

KUŞADASI’NDA COŞKULU CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ VE CANDAN ERÇETİN KONSERİ

Cumhuriyet’in kuruluşunun 95. yıldönümü Kuşadası’nda büyük bir coşku içinde kutlandı. Kutlamalar sabah Atatürk Meydanı’nda düzenlenen resmi törenin ardından akşam on binin üzerinde Kuşadalının katılımıyla Kısmet Otel Kavşağı'ndan başlayan Cumhuriyet yürüy

Cumhuriyet’in kuruluşunun 95. yıldönümü Kuşadası’nda büyük bir coşku içinde kutlandı. Kutlamalar sabah Atatürk Meydanı’nda düzenlenen resmi törenin ardından akşam on binin üzerinde Kuşadalının katılımıyla Kısmet Otel Kavşağı'ndan başlayan Cumhuriyet yürüyüşü ve sonrasında İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda gerçekleşen Candan Erçetin konseriyle devam etti.

 

Coşkulu Cumhuriyet yürüyüşüne ellerinde Türk bayrakları ile on bini aşkın vatandaşın yanı sıra Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, eşi Nil Kayalı, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediyesi Meclis Üyeleri, Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çalım, siyasi partilerin temsilcileri ve Kuşadası’nın kardeş şehirleri olan Kosova Prizren ile Ukrayna Cherkasy’den Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ilçeyi ziyaret eden heyet katıldı. Cumhuriyet yürüyüşünde yer alan motosiklet ekibi, Kuşadası Belediye Bandosu ve Kuşadası Şehit Kaya Aldoğan Lisesi mezunlarının oluşturduğu Veteran Bandosu renkli görüntülere sahne oldu.

 

CANDAN ERÇETİN KONSERİNE YOĞUN İLGİ

 

Kısmet Otel Kavşağı'ndan başlayan yürüyüşün ardından ünlü pop müzik sanatçısı Candan Erçetin saat 21.00’da İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda düzenlenen bir konserle Kuşadalılarla buluştu. Konsere çok sayıda vatandaşla birlikte Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, eşi Nil Kayalı, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları ve Kuşadası Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı. Konsere katılan binlerce Kuşadalı, ünlü sanatçı Erçetin’in seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla coşkulu bir gece geçirdi.

 

Konserde konuşan Belediye Başkanı Özer Kayalı, Cumhuriyet’in Ulu Önder Mustafa Kemal önderliğinde emperyalizme karşı verilmiş bir savaşın en önemli kazanımı olduğunu belirterek tüm Kuşadalıların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Sanatçı Candan Erçetin’e davetlerini kırmayıp Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde sahne aldığı için teşekkür eden Kayalı yürüyüşe on bini aşkın vatandaşın katıldığını kaydetti.

Haber : Merve GÜLMEZ

8afe9aae-7a52-4b28-bf2a-000edca59ef9.jpgresized_img_3662.jpgresized_img_3901-(1).jpgresized_img_4451.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 796 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim