• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUŞADASI’NDA GÜÇ BİRLİĞİ HİZMETE DÖNÜŞÜYOR
14 Ocak 2020 Salı 16:40

KUŞADASI’NDA GÜÇ BİRLİĞİ HİZMETE DÖNÜŞÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Kuşadası Fen işleri müdürlüğü ekiplerince 30 yıldır bakımsızlıktan niteliğini kaybetmiş şehir içi yolları turizm kentine yakışır hale getiriliyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Kuşadası Fen işleri müdürlüğü ekiplerince 30 yıldır bakımsızlıktan niteliğini kaybetmiş şehir içi yolları turizm kentine yakışır hale getiriliyor.

KUŞADASI’NDA 16 FARKLI NOKTADA CADDE VE SOKAKLAR YENİLENİYOR

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kentin farklı noktalarında alt yapı yenileme, yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Belirlenen program kapsamında Türkmen, İkiçeşmelik, Kadınlar Denizi ve Değirmendere mahallelerinde yol yapım çalışması yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, kentin 11 farklı noktasında ise alt yapı ve üst yapı onarımı gerçekleştiriyor.

Kent merkezinde bulunan Türkmen Mahallesi’nde Aydın Büyükşehir Belediyesi ile birlikte başladığı çalışmaları 7/24 esasına göre sürdüren Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 50. Yıl Caddesi ile Gençlik Caddesi arasında kalan bölgede kanalizasyon, yağmur suyu hattı ve yol yapım çalışması yapıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği  yenileme çalışmaları turizm sezonu öncesinde bitirilecek.

55 BİN METREKARELİK ÇALIŞMA  

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Türkmen Mahallesi’nin yanı sıra İkiçeşmelik, Kadınlar Denizi ve Değirmendere mahallelerinde de belirlenen program dâhilinde çalışmalarına devam ediyor. İkçeşmelik Mahallesi 613. Sokak ile Kirazlı bağlantı yolu ve Kadınlar Denizi Mahallesi 560. Sokak’a yağmur suyu hattı döşeyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaların tamamlanmasının ardından her iki bölgeye toplam 30 bin metrekare sıcak asfalt dökecek. Değirmendere Mahallesi Aldaş Gediği mevkiinde bulunan dolmuş bekleme noktasında düzenleme çalışması yaparak alana sıcak asfalt döken Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, önümüzdeki aylarda Nato Evleri ile Aldaş Gediği arasında kalan 25 bin metrekarelik alanda yol çalışması yapacak.

sablon-352-148.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 528 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim