• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUŞADASI’NDA SOSYAL MESAFELİ BAYRAMLAŞMA
01 Ağustos 2020 Cumartesi 23:08

KUŞADASI’NDA SOSYAL MESAFELİ BAYRAMLAŞMA

Kuşadası’nda Kurban Bayramı nedeniyle halkın kamu görevlileriyle bayramlaşabilmesi için bir tören düzenlendi.

Kuşadası’nda Kurban Bayramı nedeniyle halkın kamu görevlileriyle bayramlaşabilmesi için bir tören düzenlendi.

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle sosyal mesafe kuralı dikkate alınarak gerçekleşen törenin ardından protokol üyeleri Kuşadası Belediyesi Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Kuşadası protokolü tarihi Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı’nda düzenlenen bir törenle vatandaşlarla bayramlaştı. Programa çok sayıda vatandaşın yanı sıra Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Emre Fazlılar, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Aydın Jandarma Özel Koruma Komutanı İzzet Yüksel, Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Aziz Bostan, sivil  toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı. Törene katılan protokol üyeleri ile vatandaşların görevliler tarafından kapıda ateşi ölçüldü.

Törende konuşan Kuşadası Belediye Başkan Vekili Emre Fazlılar “Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle hepimiz çok zor günler geçirdik. Bu bayram sosyal mesafeyi dikkate alarak sizlerle bir arada olmak bizlere büyük keyif verdi. Tüm hemşehrilerimizin ve İslam Alemi’nin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ise törene katılan vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayarak “ Bu güzel bayram günü siz hemşehrilerimizle bir arada olmak bizlere büyük keyif verdi. Bugün salgın hastalık  nedeniyle sosyal mesafemize dikkat ediyor olsak da gönüllerimiz bir” diye konuştu.

Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ile Kuşadası Belediye Başkan Vekili Emre Fazlılar törenin ardından Kuşadası Belediyesi tarafından işletilen huzurevinin sakinlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

img-20200801-wa0013.jpg

Bu haber toplam 980 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim