• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUŞADASI’NDA “Z KUŞAĞI’NDAN” ÇEVRECİ ETKİNLİK
08 Temmuz 2020 Çarşamba 18:18

KUŞADASI’NDA “Z KUŞAĞI’NDAN” ÇEVRECİ ETKİNLİK

Kuşadası’nın mavi bayrağa sahip Davutlar Mahallesi’ndeki Sevgi Plajı, ‘Temiz bir çevre, daha iyi bir gelecek' sloganı kapsamında Kuşadası Belediyesi’nin verdiği destekle düzenlenen etkinlikte doğa dostu gönüllü gençler tarafından temizlendi.

Kuşadası’nın mavi bayrağa sahip Davutlar Mahallesindeki Sevgi Plajı, Temiz bir çevre, daha iyi bir gelecek' sloganı kapsamında Kuşadası Belediyesinin verdiği destekle düzenlenen etkinlikte doğa dostu gönüllü gençler tarafından temizlendi. 

Kuşadası Belediyesinin öncülüğünde düzenlenen çevre etkinliğine; Kuşadası Anaia Leo Kulübü, Kordon Leo Kulübü ve Kuşadası Lions Kulübü’ne üye 17-25 yaş arası 40 kişi katıldı. Yaklaşık 1 saat süren etkinlikte, Sevgi Plajı ile hemen yanında yer alan mesire alanı gönüllü gençler tarafından köşe bucak temizlendi. Etkinlik sonunda toplam 150 kilogram katı atık toplandı. Toplanan atıklar dernek üyelerince Kuşadası Belediyesi Ambalaj Atığı Toplama ve Ayırma Tesisinde geri dönüşüm işlemine tabi tutulması için yetkililere teslim edildi.

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN DAHA TEMİZ BİR KUŞADASI”

Ege Bölgesinin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası’nda çevreci bir etkinlik düzenledikleri için çok mutlu olduklarını belirten Anaia Leo Kulübü Başkanı Ceyda Işık, Her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlayan Kuşadası, masmavi denizi ve mavi bayraklı temiz plajlarıyla dünyaca ünlü bir kent. Bizler, bizden sonra gelecek nesillere ve çocuklarımıza daha temiz bir Kuşadası bırakmak için çabalıyoruz. İlerleyen günlerde Kuşadası’ndaki diğer plajlarda da bu etkinliğimizi tekrarlayacağız. Denizlerimizi koruyabilmemiz için önce kıyılarımızı temiz tutmamız gerekiyor. Bize destek veren Kuşadası Belediyesine de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

sevgi_plaji_temizlik-(3).jpg

Bu haber toplam 3022 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim