• Aydın26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUŞADASI'NIN TAKİPÇİSİ 300 BİN'İ GEÇTİ
25 Kasım 2016 Cuma 14:55

KUŞADASI'NIN TAKİPÇİSİ 300 BİN'İ GEÇTİ

Kuşadası Ticaret Odası’nın, Kuşadası’nın tanıtımına yönelik Kuşadası Güvercin isimli Facebook hesabının takipçi sayısı 300 bini geçmiş durumda.

Kuşadası Ticaret Odası’nın, Kuşadası’nın tanıtımına yönelik Kuşadası Güvercin isimli Facebook hesabının takipçi sayısı 300 bini geçmiş durumda.

Kuşadası Ticaret Odası’nın 2016 yılının ilk ayında yayına giren sosyal medya hesapları, milyonlara Kuşadası ismini tekrar hatırlatıyor, ilçemizin tanıtımını yapıyor.
Takipçi sayısı 300 bini geçen Kuşadası Güvercin isimli Facebook sayfasında yeni hedef, yarım milyon takipçiye ulaşmak.
Yayına girdiği günden itibaren milyonlarca kişiye, fotoğraflar ve tanıtıma yönelik hazırlatılan çeşitli konu başlıklarındaki videolarla Kuşadası’nın tanıtımının yapıldığı sayfada, şimdi de kış aylarına yönelik tanıtımlar ve videolar yayınlanıyor.
Kötü geçen sezon ve ülkenin içinde bulunduğu durum nedeniyle Kuşadası’nı özellikle iç pazarda hareketlendiren tanıtımlar yaz boyunca meyvesini verirken, halen hafta sonları Kuşadası’nı hareketlendirmeye katkıda bulunuyor.

VİDEOLARIN GÖRÜNTÜLENME SAYILARI MİLYONLARI GEÇİYOR

Kuşadası Ticaret Odası tarafından hazırlatılarak yayınlanan Kuşadası tanıtım videolarında görüntülenme sayıları milyonları aşıyor. Özellikle uçak batığı videosunun 1,5 milyonu, at safari ve su sporlarına yönelik videoların 1 milyon görüntülenmeyi aştığını belirten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; İçinde bulunduğumuz koşullarda, Ticaret Odası olarak ilçemiz için yapılması gereken en önemli çalışmayı yaparak, tanıtıma ağırlık veriyoruz. Tüm üyelerimizin, esnafımızın iş yapabilmesinin yolu kentimize gelecek olan turistten geçiyor. Biz de bu nedenle Kuşadası’nın adını dünyada ve ülkemizde tekrar tekrar hatırlatmak, ilçemize turist çekmek için günümüzün en popüler tanıtım aracı olan sosyal medyayı kullandık ve 11 ayda 300 bini geçen takipçi sayısına ulaştık. Sayfamızdaki etkileşim sayıları ise milyonları aşıyor. Tanıtımlarımızda, öncelikle yakın çevremizde yaşayan bize arabayla ulaşabilecek 15 milyon nüfusu ve tüm ülkeyi hedefliyoruz. Yaz ayları boyunca yaptırdığımız 21 farklı konudan oluşan videolara, kış aylarına yönelik ilçemize turist çekmeyi hedefleyen yenilerini eklemek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dedi.
Halen hafta sonları ilçemizde hareketliliğin devam ettiğini sözlerine ekleyen Akdoğan; Oda olarak elimizdeki fotoğraf bankasını da çok iyi kullanıyoruz. Hedefimiz yakın bir zamanda 500 bin takipçi sayısına ulaşmak’ dedi ve Kuşadası Güvercin facebook hesabının 300 bini geçen takipçisine teşekkür etti.

Kuşadası Ticaret Odası, Google Adwords’e verdiği reklamlar, instagram ve diğer sosyal medya hesaplarının yanı sıra, uçak ve otobüs firmalarına verdiği reklamlarla da Kuşadası’nın tanıtımına büyük katkı koyuyor.

AydınÖzel

unnamed-(12)-004.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1014 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim