• Aydın27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZA MORAL ZİYARETİ
07 Kasım 2019 Perşembe 11:36

LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZA MORAL ZİYARETİ

Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Leyla’dan Sonra Topluluğu üyeleri ve Özel Aydın Pusula Koleji 5-6 Kasım 2019 tarihlerindegerçekleştirdikleri farklı etkinliklerle, Uygulama ve Araştırma Hastanemizde tedavi gören çocukları z

Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Leyla’dan Sonra Topluluğu üyeleri ve Özel Aydın Pusula Koleji 5-6 Kasım 2019 tarihlerindegerçekleştirdikleri farklı etkinliklerle, Uygulama ve Araştırma Hastanemizde tedavi gören çocukları ziyaret etti.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünden Lösemili Çocuklarımıza Ziyaret

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü çalışanları, Hastanemiz Çocuk Onkoloji Servisi’nde tedavi görmekte olan çocukları ziyaretleri sırasında çocuklara hediyeler dağıtarak mutlu olmalarını sağladı.

 

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Berrin Çevik “Hastalığın, çocuklar açısından büyük bir travmatik olgu olmasından dolayı küçük bir umudun bile tedavinin olumlu sonuçlanmasına önemli katkı sağladığı düşünülerek çocuklarımızı ziyaret ettik ve her daim yanlarında olduğumuzu dile getirdik.” dedi.

 

“Her Çocuk Bir Bayram” Sloganı İle Çocukların Yüzünü Güldürdüler

Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencilerinin kurduğu Leyla’dan Sonra Topluluğu’nun 50 üyesi ‘Lösemi Haftası’ kapsamında 5 Kasım 2019 tarihinde Hastanemiz Pediatri Servisi’nde yatmakta olan çocuklar için etkinlik düzenledi.

Tıp fakültesi öğrencileri kendi harçlıklarıyla almış oldukları boyama kitapları, boyalar ve balonlar eşliğinde servisteki çocukları ziyaret etti. Ailelere geçmiş olsun dileklerini ileten üniversite öğrencileri, çocuklara hediyeler verip oyunlar oynayarak boyama kitaplarındaki resimleri birlikte boyaladılar. Müzik eşliğinde söylenen şarkılar tedavi gören çocukların keyifli vakit geçirip bir nebze de olsa gülümsemelerini sağladı.

Leyla’dan Sonra Topluluğu Başkanı Ertuğrul Yülek “Topluluk olarak Lösemili Çocuklar haftasında hastalığı akut veya kronik fark etmeksizin, bütün miniklerimizle eğlendik, onlara hediyeler verdik ve beraber şarkı söyledik. Onlar bizim geleceğimiz ve umudumuz, geçirdiğimiz her anının onların hayatında önemli bir yeri var. Sloganımız şu: Her çocuk bir bayramdır ve çocuklar mutlu olmalıdır.” dedi.

Pusula Kolejinden Lösemili Çocuklara Farkındalık Ziyareti

Özel Aydın Pusula Koleji Müzik Kulübü öğrencileri ve öğretmenleri Hastanemiz Çocuk Onkoloji ve Hematoloji Servisi’nde tedavi görmekte olan çocukları ziyaret etti. Müzik Kulübü öğrencileri,söyledikleri şarkılarla tedavi gören çocuklarımız ve ailelerinin keyifli vakit geçirmelerini sağladılar.

Müdür Yardımcısı Arzu Özsavaş “Bu hastalığın tedavi sürecinde en önemli etkenlerin başında moral gelmektedir. Her hastalıkta olduğu gibi, lösemi hastası çocukların da moralinin yüksek tutulması  ve toplum olarak bu hastalığa karşı daha bilinçli olmamız gerektiğini düşünüyorum.  Biz de bugün,bu farkındalığı oluşturmak amacıyla lösemili çocuklarımızla biraraya geldik.”diyerek farkındalığın önemine dikkat çekti.

Etkinlik sonunda tedavi gören çocuklara kitap hediye edildi.

sablon-(8)-025.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 551 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim