• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mehmet ERDEM : Anayasa Teklifimizi TBMM'ye Sunduk
10 Aralık 2016 Cumartesi 22:44

Mehmet ERDEM : Anayasa Teklifimizi TBMM'ye Sunduk

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet ERDEM, Daha güçlü ve tam bağımsız Türkiye için Anayasa Değişiklik Teklifimiz TBMM Başkanlığına sunuldu dedi.

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet ERDEM, Daha güçlü ve tam bağımsız Türkiye için Anayasa Değişiklik Teklifimiz TBMM Başkanlığına sunuldu dedi.

"Anayasa değişiklik teklifi"  Türkiye için tarihi bir reformun ilk adımıdır. AK PARTİ ve MHP’nin uzlaşmasıyla hazırlanan teklif; Türkiye için yeni, tarihi bir dönemin kapısını açacaktır.

 Milletimizin geleceği açısından çok önemli olduğu için AK Parti ve MHP ortaklaşa tam mutabakat içerisinde hazırladığı Anayasa değişiklik teklif’i, bu yönüyle de takdire şayandır.

"Anayasa değişiklik teklifi"  geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanlarıyla Başbakanlar arasında siyasi krizlere son verecek, Türkiye'nin geçmişten bu yana gelen iki başlı yönetimini tek başlı hale getirmeyi esas alıp, ülke yönetiminde siyasi istikrarı hedeflemektedir. Siyasi istikrar olmazsa ülke her açıdan kaybeder.

Halka güvenmeyeler "Anayasa değişiklik teklifini" rejim değişikliği gibi lanse ederek vatandaşlarımızın aklıyla alay etmektedirler. Teklif, bir kişiyi düşünerek yapılmıyor. Aziz Milletimizin güvenli ve istikrarlı yarınlara yürümesi için yapılıyor.

"Anayasa değişiklik teklifi" asla bir rejim değişikliği değil hükümet etmede sistem değişikliğidir. Rejimimiz Demokratik Cumhuriyet'tir.

Türkiye'ye özgü başkanlık sistemi olan Cumhurbaşkanlığı sistemi, Türkiye ve Türk halkı, her alanda ve her anlamda daha güçlü olacaktır.

Daha güçlü ve tam bağımsız Türkiye için sistem değişikliğini esas alan 21 maddelik Anayasa Değişiklik Teklifimiz Ülkemiz ve aziz Milletimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, Siyasi istikrar, güçlü iktidar, daha güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanlığı sistemine "evet" diyorum.

AydınÖzel

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1195 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim