• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MemurSen Aydın İl Başkanı Ali AYGÜL Oldu
14 Kasım 2016 Pazartesi 18:53

MemurSen Aydın İl Başkanı Ali AYGÜL Oldu

Memur-Sen Aydın İl Başkanlığına Ali AYGÜL seçildi. Konfederasyona bağlı Şube ve İl Başkanlarının Oy birliği ile seçtiği Ali AYGÜL görevine başladı.

Memur-Sen Aydın İl Başkanlığına Ali AYGÜL seçildi.  Konfederasyona bağlı Şube ve İl Başkanlarının Oy birliği ile seçtiği Ali AYGÜL görevine başladı. Ali AYGÜL, aynı zamanda Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı BEMBİRSEN (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği) Sendikasının İl Başkanlığı görevini de yürütmektedir.

Aydın Gar Resturanta gerçekleşen devir deslim töreninde konuşan Memur-Sen Başkanı ALİ AYGÜL “Ülkemizin en büyük konfederasyonlarında olan ve üyesi olmaktan gurur duyduğumuz Memur-Sen, hem üyelerinin hakları hem de ülkemizin bugünü ve geleceği ile ilgili konularda daima sorumluluk üstlenmiş, yapıcı fikirleriyle ülkemizin yarınlara taşınmasında öncü rol oynamıştır. Bu gün içinde bu sorumluluğunun bilinciyle yoluna devam etmektedir.

Geçmişten günümüze Memur-Sen’de görev almış, yöneticilik yapmış arkadaşlarımız, ülke meseleleriyle ilgili konuların yanı sıra, üyelerini ekonomik ve sosyal yönden refaha kavuşturmak adına yoğun çalışmalar yapmışlar, büyük gayretler göstermişlerdir. Bu çalışmalar netice vermiş, geçmiş yıllarda elde edilemeyen pek çok haklar elde edilmiştir. Ben buradanMemur-Sen’e bağlı Şube ve İl Başkanlarımız olmak  üzere tüm emeği geçen arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. İlimizde önceki dönemlerde Memur-Sen İl Başkanlığı yapmış başkanlarıma da teşekkür  ediyorum.

Bizde bu bayrağı devraldıktan sonra yeni dönemde sendikamızı yeni ufuklara ulaştırmak için elimizden geleni ortaya koyacağız. Bunu da sendikamıza emek vermiş bütün arkadaşlarımızla birlikte yürüteceğiz. Memur-Sen başkanlar toplantılarımızı her ayın ikinci haftasında rutin olarak yapacağız İnşaallah. Yapmış olduğumuz toplantıda almış olduğumuz  kararları ve yapılan faaliyetleri Üyelerimiz ve Basınla paylaşacağız.

Bu duygularla yeni yönetim adına hepinize teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

unnamed-(2)-016.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1786 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim