• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Merhum Başbakan Erbakan Nazilli’de anıldı
27 Şubat 2021 Cumartesi 11:20

Merhum Başbakan Erbakan Nazilli’de anıldı

Nazilli Belediyesi, Hocalı Katliamı’nın 29. yıldönümü ve merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın vefatının 10. yılı dolayısıyla tavuk pilav hayrı yaptı.

Nazilli Belediyesi, Hocalı Katliamı’nın 29. yıldönümü ve merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın vefatının 10. yılı dolayısıyla tavuk pilav hayrı yaptı.

Belediye Meydanı’nda düzenlenen programa Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti İlçe Başkanı Cihat Öztürk, AK Parti İlçe Teşkilatı, CHP İlçe Taşkilatı üyeleri, MHP İlçe Yönetimi, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Memet Seyitoğlu, İlçe Teşkilat Başkanı Fehmi Kayahan ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Musa Muça ile çok sayıda partili katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından konuşan Başkan Özcan; “Bugün hem Hocalı Katliamının yıl dönümü hem de çok değerli hocamız Necmettin Erbakan Başbakanımızın vefatının sene-i devriyesi. Hem şehitlerimizi hem de memleketimize ciddi hizmetleri olmuş Sayın Necmettin Erbakan hocamızı anmak istedik. Nazillimiz birlik ve beraberlik içerisinde olduğunda her şey çok güzel oluyor. Sayın Başkanımızın da çok değerli teşviği ve desteği ile bu güzel faaliyetimizi gerçekleştirdik. Diğer ilçe başkanlarımıza ve ilçe örgütlerindeki tüm arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Nazilli beraberken güzel oluyor. Hep birlikte Nazillimiz için yapılabilecek ne varsa birlikte yapıp bunun kıvancını birlikte yaşayacağız diye düşünüyorum. Katkılarından dolayı Saadet Partisi İlçe Başkanımız Musa Muça’ya teşekkür ediyorum” sözlerini kaydetti.

Desteklerinden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür eden Saadet Partisi İlçe Başkanı Musa Muça; “Saadet Partisi olarak biz Türkiyemizin tüm il ve ilçelerinde rahmetli hocamızı anmak ve O’nu yad etmek için bu tür hizmetleri kendimize görev addettik. Değerli hocamıza rahmet diliyor ve şükranlarımı sunuyorum. Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan beye bu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Allah büyük devlet adamlarımıza, ülkemize hizmet etmiş olan büyüklerimize rahmeti ile muamele etsin. Bu hizmetler inşallah birlik ve beraberlik içerisinde devam ederse ülkemizin bekası için hayırlı olacaktır. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

1-(20)-003.jpg

Bu haber toplam 6585 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim