• Aydın28 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MESUT GÜMÜŞ : TERÖRÜ LANETLİYORUZ
13 Aralık 2016 Salı 13:50

MESUT GÜMÜŞ : TERÖRÜ LANETLİYORUZ

Ülkücü İşçiler Derneği Aydın İl Başkanı Mesut GÜMÜŞ, İstanbul'da meydana gelen Terör saldırısının ardından bir açıklama yaptı.

Ülkücü İşçiler Derneği Aydın İl Başkanı Mesut GÜMÜŞ, İstanbul'da meydana gelen Terör saldırısının ardından bir açıklama yaptı.

Başkan Mehmet GÜMÜŞ;

10 Aralık 2016 cumartesi gecesi Beşiktaş – Bursaspor maçı akabinde teröristler tarafından haince gerçekleştirilen patlama sonucunda 35’i Polis mensubu 44 Vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve 155  Vatandaşımız yaralanmıştır.

Öncelikle Yüce Türk Milletimizin Başı sağ olsun ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Son zamanlar da yaşanan bu ve bunun gibi terör olaylarını şiddetle kınıyoruz. Biz Ülkücüler olarak her zaman Devletimizin ve Silahlı kuvvetlerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.

PKK terör örgütünün var olduğu günden bugüne kadar amacının ve hedefinin ne olduğu açıkça ortadadır. Vatanımızı ve birliğimizi bölerek sözde Kürdistan diye bahsettikleri kara parçasını vatan edinen ve bir paçavrayı bayrak edinen bu kişiler, biz Ülkücüler var oldukça kanımızın sonuna kadar karşılarında duracağız ve  hiçbir zaman bu emellerine erişemeyeceklerdir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYEBİLENE!... dedi.

AydınÖzel

mesut-gumus.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1751 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim