• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP 10 Kasım Atatürk'ü anma
09 Kasım 2020 Pazartesi 23:28

MHP 10 Kasım Atatürk'ü anma

MHP 10 Kasım Atatürk'ü anma
10 KASIM
Atatürk istiklal demektir,
Atatürk istikbal demektir,
Atatürk Türkiye’dir.
İlk Cumhurbaşkanımız , Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihe yön veren, talihe yol açan, yaşadığı zamanın dışına çıkıp Türk milletinin yol başçısı olan büyük bir kumandan, imrenilecek bir devlet adamı, eşsiz bir siyaset ve dava insanıdır.
Bir matem döneminden ziyade bir muhasebe ve murakabe günü olan 10 Kasım aziz Atatürk’ümüzü anmak ve anlamak için  mühim bir zamandır.  
Türkiye Cumhuriyeti onun göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda bugün çok daha güçlü, çok daha güvenli ve dik duruşludur.
Kuruluş ruhu hamd olsun ayaktadır.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yol haritasına, tarihi gerçeklere, Türk milletinin ruh köküne tamamıyla müzahir ve münasiptir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, muhterem manevi varlığına ve eserlerine yönelik sinsi emellerin asla bir sonuca ulaşamayacağı inancımızı bir kez daha muhataplarına hatırlatarak;   ebediyete intikal edişinin 82. yıl dönümünde  aziz Atatürk’ümüzü rahmetle, şükranla, saygıyla anıyorum.
Ruhu şad, mekânı cennet olsun. 
Büyük Atatürk'ümüzün izinde, endüstri 4.0 disiplininde  , yapay zeka ğerçekliğinde, bir elinde ilim-bilim, bir elinde ahlak ve erdem olan , Türk milli kültürü ile bezenmiş Türk gençleri; naçiz bedenlerin gelip geçici olduğu şu fani dünyada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün emaneti  Türkiye Cumhuriyetimizi ilelebet ve ilanihaye payidar kılacaktır.
Ne mutlu Türk'üm diyene.
Haluk Alıcık
MHP Aydın İl Başkanı
Bu haber toplam 3068 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim