• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mhp Aydın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Açıklaması
09 Ocak 2019 Çarşamba 15:08

Mhp Aydın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Açıklaması

Gazetecilik ; mesaisi bir ömür devam eden , fedakarlık ve fedakarlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün dediği gibi "Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır." Şüphesi
Gazetecilik ; mesaisi bir ömür devam eden , fedakarlık ve fedakarlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir. 
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün dediği gibi "Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır." 
Şüphesiz demokrasi haber alma ve ifade özgürlüğüyle güçlenir ve zenginlik kazanır. Bin bir güçlükle mesleklerini icra etmeye çalışan değerli gazetecilerimizin çabaları takdir edilmesi gereken bir durumdur.
Gazetecilerimizin, meslek ilkelerini ve Türk milletimizin hassasiyetlerini dikkate alarak, doğru bilgilendirme görevini en güzel şekilde yapacağına ve demokrasimize katkıda bulunmaya devam edeceğine inancım tamdır.
Bu anlamlı günde basın şehitlerimizi yad ediyor, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor,doğru  ve tarafsız haberciliği cesaretle sürdüren, ilkelerini ve değerlerini işlediği kalemini toplumun sağlıklı bilgi alması için kullanan , zor şartlarda da olsa gazetecilik ahlakından taviz vermeden görevini yürüten başta cennet  Aydın ilimizde olmak üzere tüm gazeteci arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor,  sağlıklı mutlu günler diliyorum.
Burak Pehlivan
MHP Aydın İl Başkanı
Haber : Merve GÜLMEZ
20190109_133839.jpg
 
 
 
Ek alanı
 
 
 
 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 975 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim