• Aydın22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mhp Aydın İl Basın Açıklaması
22 Nisan 2019 Pazartesi 17:06

Mhp Aydın İl Basın Açıklaması

Türk Milliyetçileri her şeyin farkındadır .

Türk Milliyetçileri her şeyin farkındadır .
Türk Milletimizin bekası için, aziz vatanımızın bütünlüğü için şehit verdiğimiz kahramanlarımızı rahmetle tekrar yad ediyorum.
Büyük Türk milleti, kalleş teröre kurban verdiği kahraman  şehitlerinin acısını en derinlerde yaşarken Ankara Çubuklu şehidimiz Yener Kırıkçı’nın cenazesinde meydana gelen olayları doğru açıdan bakmak çok önemlidir.
Bakmadan gördüğünü söyleyenlerin, dinlemeden anladığını iddia edenlerin konuştuğu her söz kendi zihinlerindeki kuruntu yahut ortalığı karıştırmak için bilinçli ürettikleri iftiradan başka bir şey değildir.
Bizim halimiz nicedir diye aynaya bakmak yerine, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bilge Liderimiz Sayın Dr.Devlet Bahçeli beyefendinin “Bu olaydan memnuniyet duymak mümkün değil.” açıklamasını yok sayıp  saldırmak ; CHP zihniyetinin ve eşrafının sağlıklı bir ruh hâlinin olmadığını göstermektedir.
Sayın Genel Başkanımızın sözlerinin arkasındayız ve kendisi gibi düşünmekteyiz. Siyasilerin görevi bilinçli ve tedbirli davranmaktır. 
23 Nisan 1920 de TBMM kuran iradenin baş kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü sürekli partileri adına istismar etmekten geri durmayan CHP yetkililerinin ; YPG’yi terör örgütü olarak görmediği ifadeleri, PKK’nın siyasi görünümü HDP ile yapılan seçim ortaklığı, İstanbul adaylarının Demirtaş’a dair övücü sözleri gibi somut pek çok durumun hafızalarda canlı olduğu böyle bir dönemde PKK’ya yönelik nefretin en yoğun olduğu şehit cenazesinde gerçekleşecek bir ziyaretin alabileceği tepkileri düşünmek durumunda olmaları gerekmekteydi.
CHP yöneticilerinin ve ona maddi/gönülden bağlı basın organlarının tutup da tüm bu gerçekleri göz ardı ederek MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli’yi suçlamalarını anlamak mümkün değildir.
Genel başkanımızın Kılıçdaroğluna saldırıyı desteklediği, savunduğu savı ileri sürülmektedir. Aklı kıt olana anlatmak, görmek istediği gibi görene göstermek zordur; ama yine de anlatalım, Genel Başkanımız saldırıdan memnuniyet duyulmasının mümkün olmadığını ve olayın her yönüyle araştırılması gerektiğini sarih bir şekilde ifade etmiştir. Bunun yanında Liderimiz meselenin öteki boyutlarını da dikkate alan ve önemli ikazlar içeren bir açıklama yapmıştır. 
Hem PKK’lının leşine milletvekilini göndermek hem de terörist cenazesinde yer almak Türk Milletimizin vicdanında kabul görecek bir davranış değildir. 
CHP yöneticilerine tavsiyemiz Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin uyarılarını baştan sona defalarca okumaları, hatta bu ifadeleri büyük harflerle çerçeveletip duvarlarına asmalarıdır. Bu sorumsuz davranışların sahipleri yaşanabilecek gerginlik ve gerilimlerin müsebbipleri olarak tarihteki yerini alacaktır. 
Şerefli Türk Milliyetçileri ise Genel Başkanı’nın emrinde ve çizgisindedir. Bunların kara propagandalarına ve sözlerine bakarak bunların kirli emellerine alet olacak değildir. Türk Milliyetçileri aziz Türk milletimizin refahı, huzuru için mücadelesine devam edecek, tüm enerjisini ülkesi ve büyük Türk milleti için sarf edecektir.
Türk Milliyetçileri her şeyin farkındadır .
Burak Pehlivan
MHP Aydın İl Başkanı 

 
Haber : Helin ÖDEN
20190422_154709.jpg
 
Ek alanı
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 630 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim