• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP Aydın Kurban Bayramı Mesajı
30 Temmuz 2020 Perşembe 19:03

MHP Aydın Kurban Bayramı Mesajı

MHP Aydın Kurban Bayramı Mesajı
KURBAN BAYRAMI
Türk'ün zafer ayı Ağustos'da kutlayacağımız; Kurban Bayramı, kucaklaşma dönemi, kaynaşma vesilesi, yakınlaşma süreci, paylaşma ve gönül alma mevsimi olsun.
Kurban Bayramımızı; dargınlıkların tasfiyesi, kırgınlıkların telafisi, kavga ve küslüklerin tamiri için emsalsiz bir fırsata çevirelim.
Kurban Bayramı dayanışma ve yardımlaşmanın simgesidir.
Kurban Bayramı barış ve kardeşliğin sevincidir.
Kurban Bayramı hatırlamanın ve hatırlanmanın sedası, adil ve hakkaniyetle bölüşmenin sevabıdır.
Besmeleyle kesilen her kurban, sıkılan her el, uzatılan her ikram, gülücükler saçan her yüz, hasret akşamlarından sonra şafakla doğan her vuslat birliğimizin harcı, dirliğimizin haysiyetidir.
Bizi bir millet yapan, nihai olarak bu milleti eğilmez ve başedilemez kudret haline getiren bayramların yüksek erdem ve esenliğidir.
İdrak ettiğimiz Kurban Bayramımız gönül saflarımızı sıklaştırsın,  kardeşlik bağlarımızı güçlendirsin, milli ve manevi hissiyatı daha da perçinlesin.
Kurban ibadetimizi yapacağız, mükâfatımızı yalnızca Allah’tan bekleyerek kurbanlarımızı keseceğiz.
Bu sene Kurban bayramı, koronovirüsten salgının dolayı haç farizasını sınırlı bir şekilde  yapılacak olması hasebiyle maalesef mahzun bir şekilde yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl yine milyonlarca Müslüman Kabe-i Muazzma'yı ve mukaddes toprakları yeniden aşkla, coşkuyla, sevinçle dolduracaktır.
Bu vesileyle; kıymetli yürekli efe hemşerilerimin, kahraman dava arkadaşlarımın, şehit ailelerimizin, mazlum düşmüş Türk-İslam dünyasının mübarek Kurban Bayramı’nı içtenlikle tebrik ediyorum.
Kurban Bayramı ve bayram tatili münasebetiyle yollara düşen kardeşlerimizin tüm  trafik ve salgın  kurallarına titizlikle riayet etmelerini,   kazadan beladan uzak bir şekilde tatillerini geçirmelerini, sevdiklerine kavuşmalarını diliyorum.
Kurban Bayramı’mız kutlu, Allah yar ve yardımcımız olsun.
Haluk Alıcık
MHP Aydın İl Başkanı
Bu haber toplam 1236 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim